Samsung legt alvast merknaam Galaxy S8 vast

In de VS heeft Samsung alvast een aanvraag ingediend voor registratie van de merknaam ‘Galaxy S8‘.

samsung-galaxy-s8-trademark-1024x531 Samsung legt alvast merknaam Galaxy S8 vast

Ieder jaar opnieuw bestaat de mogelijkheid dat Samsung besluit dit keer de naamgeving van haar belangrijkste smartphoneserie te veranderen. En ieder jaar opnieuw besluiten de Zuid-Koreanen vast te houden aan één van de meest iconische telefoonmerken ooit. In 2017 komt daar ook geen verandering in, getuige een aanvraag voor registratie van de merknaam ‘Galaxy S8’.

Bij het Amerikaanse USPTO diende Samsung enige dagen terug de aanvraag in. Geheel volgens verwachting zal de trademark Galaxy S8 betrekken hebben op smartphones, en gerelateerde thematiek.

Waarschijnlijkt duikt deze registratie binnen kort ook op in andere landen, zoals de EU en Zuid-Korea. Wij zijn vooral benieuwd of we binnenkort ook een trademark voor de naam Galaxy S8 Plus – of, minder logisch, Galaxy S8 Edge – tegen gaan komen.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee