Update brengt december security patch naar Galaxy Note 4 (update 4.1: Note Edge)

Voor de Galaxy Note 4 wordt op dit moment een update uitgerold die de security patch van de maand december naar het toestel brengt. Vodafone’s branded toestelvariant krijgt de update vandaag als eerste. Update 30-12: en daar is dezelfde update voor de unbranded Note 4. Update 4-1: ook de Note Edge krijgt vanaf nu deze patch.

galaxy-note-4-update-security-patch-december-xxu1dpl2

Op de unbranded Galaxy Note 4 en Note Edge, én op die van Vodafone, kun je vanaf nu een update met firmwareversie XXU1DPL2 (Note Edge: XXS1DPL1) downloaden. Deze bevat voornamelijk de laatste fixes voor de beveiliging van het toestel.Het Toestel-info scherm toont, na het uitvoeren van de update, dan ook een Niv. Android-beveiligingspatch datum van 1 december.

Gebruik(st)ers met een Galaxy Note 4 van T-Mobile moeten nog even geduld hebben. Voor deze toestelversie zal de update ongetwijfeld de komende dagen/weken ook nog verschijnen – maar nu nog even niet.

Heb je de update al geïnstalleerd? Kom je ook nog andere veranderingen of vernieuwingen tegen?

(Dank, Henk, Jos!)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

 1. Gé Driessen zegt

  1 januari 2017, uitrol upgrade/update Galaxy S7……. Wachtwoord en vingerafdrukscanner werken niet meer. Bij iedere poging om de telefoon te ontgrendelen middels het wachtwoord of vingerafdruk wordt de tijd dat de telefoon vergrendeld wordt steeds langer.. grrrrr.

 2. Linda zegt

  Sinds de update van 4 jan hoort niemand mij meer via WhatsApp bellen, live filmen of via spraalberichtjes. Hoe los ik dit op?!?!?!

 3. M. Demir zegt

  na de beveiligings update van 1 december 2016 geïnstalleerd op 5 januari werkt mijn Samsung Galaxy Note 4 niet goed meer.

  start van zelf op of juist sluit geheel af, weet iemand toevallig hiervoor een oplossing. Mijn toestel werkte voor dat update er was prima, na het installeren van de update is het misgegaan.

 4. Harald zegt

  Deze update heeft mijn note 4 compleet van slag gebracht. Kan er nu helemaal niets meer mee. Voortdurend opnieuw opstarten. Slome trage reacties van apps en een daardoor niet meer betrouwbaar hulpmiddel. Ga nu proberen om te downgraden naar de voorgaande versie via een op youtube uitgelegde manier. Hopelijk heb ik snel weer mijn grip op de digitale werkelijkheid.

 5. M. Demir zegt

  ik heb naar een hulp centrum gebeld ze zeggen je moet maar via fabrieksinstelling probeer eerst backup daarna reset ik denk dat ik geen andere oplossing hebt, loopt continue vast.

  nog iemand met een goede idee??

   • M. Demir zegt

    terug naar fabrieksintelling (maar wel de laatste update) heeft ook niet veel geholpen, nog steeds traag en af en toe gaat van zelfs aan en uit jammer nog ff wachten voor de reactie van SAMSUNG.

    meeste Note 4 /edge en s6 hoor ik in mijn omgeving, heeft deze probleem, als deze niet snel opgelost wordt zal ik gedwongen overgaan naar een andere merk, dat zijn dat 4 stuks bij ons, er zijn natuurlijk meer mensen die straks zo over denken denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *