Samsung maakt details security patch december bekend

Geen kadootje, wel goed om te weten: Samsung heeft de details van de security patch van de maand december gepubliceerd.

samsung-update-december-security-patch-details Samsung maakt details security patch december bekend

Hoewel het bedrijf in feite nog druk bezig is met de uitrol van de security patch van november, heeft Samsung vannacht de details van de december patch bekend gemaakt. Deze zal in de komende weken op een flink aantal Galaxy telefoons per firmwareupdate arriveren.

De december patch bestaat uit maarliefst 81 fixes die Google uitbracht voor het Android besturingssysteem. Zoals altijd, voegde Samsung nog een hand vol verbeteringen voor de eigen modificaties aan het OS toe – 15, om precies te zijn. Daaronder bevindt zich een speficieke fix voor toestellen met een Exynos processor van Samsung zelf – bijv.: de gehele Galaxy S6 en Galaxy S7 series – én een patch voor de mobiele hotspot functionaliteit.

Op dit moment hebben we nog geen toestellen gespot waarvoor al een update met deze patch beschikbaar is, maar het is slechts een kwestie van tijd voor dit wel het geval is. Uiteraard houden we je op de hoogte.

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee