En daar is de november patch voor de Galaxy Note 4 (update 29-11: Note Edge)

Op de Galaxy Note 4 arriveert vanaf nu een nieuwe, verse update die de security patch van november naar het toestel brengt. Als eerste aan de start: Vodafone’s branded toestelvariant. Update 24-11: ook T-Mobile’s Note 4 is aan de beurt voor deze update. Update 25-11: en daar is de patch op de unbranded Note 4. Update 29-11: ook de Note Edge krijgt nu exact dezelfde update.

galaxy-note-4-update-november-security-patch En daar is de november patch voor de Galaxy Note 4 (update 29-11: Note Edge)

Langzaam maar zeker verspreid de november security patch zich over steeds meer Galaxy smartphones. Nu komen de Galaxy Note 4 en de Note Edge aan de beurt. Firmwareversie XXS1DPK2 (unbranded Note 4: XXS1DPK5) brengt – in tegenstelling tot de update van vorige maand – niet zo gek veel nieuws naar de Note 4, maar wie via Instellingen naar Toestel-info gaat kan onder het kopje Niv. Android-beveiligingspatch in ieder geval zien dat deze nu op 1 november staat.

galaxy-note-4-november-patch En daar is de november patch voor de Galaxy Note 4 (update 29-11: Note Edge)

Firmware XXS1DPK1 die elders in Europa uitrolt voor de unbranded Note 4

Zoals gebruikelijk kunnen we verder niet zeggen wanneer deze update naar de unbranded versie van de Galaxy Note 4 gaat komen – maar als het zover is, lees je het natuurlijk hier. Update: het is dus zover. Alle Note 4 varianten hebben nu dus de november patch gekregen, evenals de Note Edge.

(Dank, Henk, voor de heads up)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee