Samsung publiceert informatie november security patch

Zoals gebruikelijk, heeft Samsung alle details gepubliceerd van de november security patch die de komende weken op haar verschillende Galaxy apparaten zal arriveren.

samsung-update-security-patch-november Samsung publiceert informatie november security patch

Op Samsung’s eigen blog is te lezen dat de security patch van de maand november 60 fixes bevat die uit Google’s laboratoria komen rollen, en die de beveiliging van het Android besturingssysteem zelf verbeteren.

Ook voor de eigen toevoeging aan Android in de vorm van de TouchWiz interface brengen de Zuid-Koreanen natuurlijk een aantal patches uit: 14 stuks, deze maand, waarvan er eentje als critical wordt bestempeld.

Op het moment van schrijven is de november patch op nog geen enkele Nederlandse Galaxy uitgerold, maar het zal niet lang duren voor de eerste updates ook hier arriveren. Uiteraard lees je het hier op GalaxyClub.nl zodra een toestel de patch ontvangt.

Galaxy deal tips

Praat mee