Update brengt september patch voor Galaxy J7 (2016)

Op dit moment rolt in een aantal landen – Nederland incluis – een update uit die de Galaxy J7 (2016) voorziet van een recentere security patch, namelijk die van de maand september.

galaxy-j7-2016-september-patch-update Update brengt september patch voor Galaxy J7 (2016)

Tegelijk met de nieuwste security patches voor de Galaxy J5 (2016) rolt Samsung op dit  moment ook een 108 MB grote update uit voor de Galaxy J7 (2016). Het toestel krijgt de beveiligingsupdate met de patch van de maand september.

In Nederland wordt firmwareversie XXU1API1 uitgerold – in sommige andere landen is dit versie XXU1API6. Beide firmwareversies laten het Android besturingssysteem uiteraard met rust – 6.0.1 blijft 6.0.1 – maar het Niv. Android-beveiligingspatch kopje in het Software-info scherm toont nu de datum 1 september.

galaxy-j7-2016-update-xxu1api1-6-september-patch Update brengt september patch voor Galaxy J7 (2016)

Daarnaast meldt Samsung dat de update ook nog een aantal niet bij naam genoemde bugfixes naar de J7 (2016) brengt, evenals algemene stabiliteits- en prestatieverbeteringen.

Heb jij update al op jouw Galaxy J7 (2016) gedownload? Schroom niet laat ons hieronder weten of alles goed verliep, en of je nog andere veranderingen bent tegengekomen! Heeft jouw toestel de update nog niet? Daar zijn soms erg logische verklaringen voor 😉 .

Beste Galaxy J7 (2016) aanbiedingen per provider

Praat mee