Meer patches: ook Galaxy S5 Plus krijgt oktober beveiligingsupdate

Voor de unbranded Galaxy S5 Plus staat een bescheiden update klaar, die het toestel de beveiligingspatch van de maand oktober bezorgt.

galaxy-s5-plus-update-oktober-patch-xxs1cpj7-576x1024 Meer patches: ook Galaxy S5 Plus krijgt oktober beveiligingsupdate

Vorige week al kreeg de plus-loze Galaxy S5 – de SM-G900F – de update met de recente security patch, tegelijk met de T-Mobile branded versie van de S5 Plus – de SM-G901F. Nu volgt de patch dan ook voor de unbranded (niet bij een provider gekochte) variant van deze laatste, met een update naar firmwareversie XXS1CPJ7.

De update brengt dus de meest recente beveiligingspatch die Google en Samsung voor het Android besturingssysteem en de Galaxy S5 Plus uitbrachten – die van de maand oktober – zonder verder iets significants te wijzigen aan het besturingssysteem zelf.

Heb jij deze update al op jouw S5 Plus geïnstalleerd? Kom je nog andere vernieuwingen of veranderingen tegen?

(Dank, Thomas!)

Galaxy deal tips

Praat mee