Samsung Gear S3 komt ook in Classic variant (eveneens: een telefoon genaamd Grand Prime+)

Samsung nieuwe smartwatch, de Gear S3 komt straks ook in een variant met de naam Gear S3 Classic. En de Galaxy Grand Prime krijgt een opvolger genaamd Galaxy Grand Prime Plus (jaja).

gear-s3-classic-tm-1024x229 Samsung Gear S3 komt ook in Classic variant (eveneens: een telefoon genaamd Grand Prime+)

Nog niet zo lang geleden werd duidelijk dat Samsung over niet al te lange tijd de opvolger voor de succesvolle Gear S2 smartwatch zal lanceren, logischerwijs de Gear S3 genaamd. En evenals de huidige versie, komt ook de S3 in een chique variant genaamd Gear S3 Classic.

Dit blijkt uit een vandaag gepubliceerde aanvraag voor bescherming van precies die merknaam – Gear S3 Classic – in Zuid-Korea. Eerder al legde Samsung de naam Gear S3 Frontier vast,  zodat we er met een gerust hart vanuit kunnen gaan dat het nieuwe, eveneens ronde horloge van de Zuid-Koreanen in meerdere varianten in de winkels zal belanden.

grand-prime-plus-tm-1024x232 Samsung Gear S3 komt ook in Classic variant (eveneens: een telefoon genaamd Grand Prime+)

Galaxy Grand Prime+

Daarnaast registreerde Samsung ook de naam ‘Grand Prime+’, zodat we bij deze zeker weten dat een recent opgedoken toestel met modelcode SM-G532F vermoedelijk onder die naam door het leven zal gaan. Wij verwachten niet deze telefoon ooit in Nederland tegen te gaan komen.

Galaxy deal tips

Praat mee