Onthulling Samsung Galaxy Note 7 en/of Note 7 Edge mogelijk op 2 augustus

Een opgedoken afbeelding wekt de suggestie dat Samsung de Galaxy Note 7 en/of Galaxy Note 7 Edge – of: de Galaxy Note 6 en/of Note 6 Edge, het kan verkeren – op 2 augustus aan de wereld zal voorstellen.

samsung-galaxy-note-7-onthulling-2-augustus Onthulling Samsung Galaxy Note 7 en/of Note 7 Edge mogelijk op 2 augustus

Links en rechts duiken momenteel zogenaamde teaser afbeeldingen op die iets zouden zeggen over Samsung’s volgende Galaxy Note – het ene plaatje is nog nepper dan de andere, en dus schenken we er maar weinig aandacht aan. Echter, in de inbox van de mensen van Sammobile duikt nu plaatje op dat geloofwaardiger lijkt.

En zo zien we dus dat Samsung haar Next Galaxy op 2 augustus in de Alice Tully Hall van het Lincoln Center in New York wil lanceren. Het getoonde lijnenspel kan dan eventueel een verwijzing zijn naar edge schermen, en eventueel een heuse 7 – je weet wel, van Galaxy Note 7, dus.

Dat alles neemt niet weg dat we verre van overtuigd zijn dat dit plaatje daadwerkelijk legitiem is. Aan de andere kant, dat de presentatie begin augustus in New York plaats heeft lijkt vrijwel zeker, en de timing van het uitlekken – tegelijk met Apple’s WWDC – is zeker niet onlogisch.

Of het hele gebeuren dan op 2 augustus of 4 augustus – de donderdag diezelfde week – plaatsvindt is dan in feite gezemel of details.

Praat mee