Samsung Galaxy Ace 4 krijgt beveiligingsupdate

De Samsung Galaxy Ace 4 krijgt vanaf vandaag in Nederland een belangrijke beveiligingsupdate die het Stagefright probleem aanpakt.

samsung-galaxy-ace-4-zwart Samsung Galaxy Ace 4 krijgt beveiligingsupdate

De Samsung Galaxy Ace 4 werd anderhalf jaar geleden geintroduceerd met Android 4.4.4 KitKat aan boord. Updates voor het Android besturingssysteem zelf kreeg het toestel niet, maar tenminste staat de veiligheid wel hoger op de agenda. En zo krijgt het toestel nu dus een update die onder meer het Stagefright lek voorgoed dicht.

De update, met firmwareversie XXU1AOK1 wordt vanaf vandaag in ons land uitgerold voor de Galaxy Ace 4. Je krijgt vanzelf een melding als je de update kunt downloaden, of je checkt handmatig via het Toestel-info scherm in de Instellingen.

Heb jij deze update al gedownload? Zijn er nog andere veranderingen of verbeteringen die je merkt na installatie?

Beste Galaxy Ace 4 deals per provider

Praat mee