Dit is de Samsung Galaxy Ace 4

Zo. In één keer dropt Samsung vandaag via persbericht maarliefst vier nieuwe low end en mid range Galaxy smartphones. Om te beginnen maken we kennis met de Galaxy Ace 4.

samsung-galaxy-ace-4-specificaties Dit is de Samsung Galaxy Ace 4

De Galaxy Ace 4 is alweer de vierde – of eigenlijk: de vijfde – generatie in Samsung’s succesvolle Galaxy Ace serie. In feite komt de Ace 4 in een 3G en een 4G variant op de markt, maar omdat hier in Nederland vermoedelijk voornamelijk de 4G versie verkocht zal gaan worden lichten we díe specificaties er uit.

De Galaxy Ace 4 heeft in ieder geval een vier inch LCD scherm, met een resolutie van 800 bij 480 pixels. De dualcore processor heeft een kloksnelheid van 1,2 GHz, terwijl aan de achterzijde een camera met een vijf megapixel resolutie te vinden is.

Het voornaamste verschil met zijn voorganger, de Galaxy Ace 3, zit ‘m in de afwerking van de behuizing, die minder glad is. Tevens zal de Galaxy Ace 4 direct vanaf het begin op Android 4.4 KitKat draaien – iets dat ook verklaart waarom het toestel geen Menu toets meer heeft aan de voorzijde, maar een taakbeheer toets. Ook de vernieuwde en versimpelde versie van Samsung’s TouchWiz interface is standaard aanwezig.

Toch blijft de Galaxy Ace 4 dus een voornamelijk softwarematige upgrade ten opzichte van de Ace 3. Het toestel heeft een adviesprijs van 220 euro, en zal waarschijnlijk vanaf augustus te koop zijn.

Samsung Galaxy Ace 4 technische specificaties:

samsung-galaxy-ace-4-technische-specificaties Dit is de Samsung Galaxy Ace 4

(via)

Beste Galaxy Ace 4 deals per provider

Praat mee