‘Samsung Galaxy S7 (Edge) Plus krijgt 6 inch scherm’ (+ renders)

Uit een opgedoken – maar ietwat merkwaardige render – zou blijken dat de XL versie van de aankomende Samsung Galaxy S7, de Galaxy S7 Plus mogelijk, een scherm heeft met een diagonaal van zes inch.

samsung-galaxy-s7-edge-plus-render 'Samsung Galaxy S7 (Edge) Plus krijgt 6 inch scherm' (+ renders)

De mensen van GSMArena kregen via hoesjesmaker ItSkins een afbeelding in handen waarop, zo wordt gezegd, de Galaxy S7 te zien is, danwel een XL Galaxy S7 Plus met een schermdiagonaal van maarliefst 6 inch. De huidige Galaxy S6 Edge Plus houdt het bij een bescheidener 5.7 inch.

Dat is in feite ook de reden dat we het bericht evenals de bijgevoegde renders niet per se erg serieus nemen. Een ‘vlaggenschip’ van van dit soort afmetingen is zelfs voor Samsung een beetje teveel van het goede – tenslotte groeide ook de grote Note serie sinds de Note 3 niet meer verder.

samsung-galaxy-s7-render-1 'Samsung Galaxy S7 (Edge) Plus krijgt 6 inch scherm' (+ renders)

Los daarvan, zien we op de afbeeldingen een Galaxy S7 die – zoals eerder voorspeld – grotendeels identiek is aan de Galaxy S6. De Home knop is ondanks de onvermijdelijk aanwezige vingerscanner een stukje smaller en hoekiger.

samsung-galaxy-s7-render-2 'Samsung Galaxy S7 (Edge) Plus krijgt 6 inch scherm' (+ renders)

Al met al zou dit dus een eerste blik kunnen zijn op het design van de Galaxy S7 – maar net zo goed moeten we nog even geduld hebben voor het echt zover is. Pas tegen – vermoedelijk – februari gaan we erachter komen hoe de vork daadwerkelijk in de steel zit.

Wil jij ook een berichtje ontvangen wanneer de Galaxy S7 daadwerkelijk in de Nederlandse winkels arriveert? Schrijf je dan in voor onze emailnotificatie:

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee