Samsung Galaxy S6 / J5 thema tips: matzwart, nul, en helder

Zoals iedere donderdag, zijn er ook vanaf vandaag weer nieuwe thema’s te vinden in Samsung’s Theme Store, waar toestellen in de Galaxy S6 serie toegang toe hebben, evenals de Galaxy J5. Wij lichten vandaag weer een paar recente thema’s uit.

samsung-galaxy-s6-j5-thema-tips Samsung Galaxy S6 / J5 thema tips: matzwart, nul, en helder

Hieronder zie je schermafbeeldingen van respectievelijk het Zero thema (ook beschikbaar in Dark variant), het Mattblack thema en het Clarity thema. Met name het Mattblack thema is erg flexibel, en laat zich door het minimale kleurgebruik prima combineren met eigen achtergrondafbeeldingen.

Overigens wordt het langzaam tijd dat we hier in Nederland ook toegang krijgen tot het betaalde gedeelte van Samsung’s Theme Store. Daarin zijn ook steeds meer mooie premium thema’s te vinden, die dus nog niet beschikbaar zijn voor Europese gebruik(st)ers.

Zero

samsung-galaxy-s6-j5-thema-tip-zero Samsung Galaxy S6 / J5 thema tips: matzwart, nul, en helder

Mattblack

samsung-galaxy-s6-j5-thema-tip-mattblack Samsung Galaxy S6 / J5 thema tips: matzwart, nul, en helder

Clarity

samsung-galaxy-s6-j5-thema-tip-clarity Samsung Galaxy S6 / J5 thema tips: matzwart, nul, en helder

Beste Galaxy J5 aanbiedingen per provider

Praat mee