Nederlandse Samsung Galaxy Note 3 krijgt firmware update, Stagefright fix

Een maandje geleden kijken we vooruit naar wat de update toekomst voor de Galaxy Note 3 in petto heeft – en vandaag is deze daar in de vorm van een nog nieuwere firmware, die het Stagefright lek volledig dicht op het toestel.

samsung-galaxy-note-3-stagefright-update-patch Nederlandse Samsung Galaxy Note 3 krijgt firmware update, Stagefright fix

De firmware die vanaf nu voor de Nederlandse unbranded Galaxy Note 3 wordt uitgerold heeft versienummer XXUGBOI6, en patch alle tot nu toe bekende Stagefright kwetsbaarheden. Het Android besturingssysteem blijft bij versie 5.0, maar wel worden er heel wat hobbels – overgebleven na de eerste, grote update naar Android 5.0 Lollipop – gladgestreken.

Verder krijgt het toestel de nieuwe Smart Manager app, waarmee je o.a. eenvoudig geheugen-, stroom-, en opslaggebruik kunt managen.

Al met al is dit een prettige update voor de Note 3, die sinds de oorspronkelijke Lollipop update in Nederland nog geen bugfix of andere updates kreeg.

(Dank, Henk!)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

  1. reits194 zegt

    sinds deze update op de Note 3 problemen met verbinding met mijn thuis-wifi-netwerk. Toestel maakt verbinding en gooit deze meteen weer eruit. Resultaat geen wifi. Iemand een oplossing?

  2. Dead Silence zegt

    Heb even gewacht met Lollipop tot een mature versie verscheen. Met IO6 de overstap van Kitkat naar Lollipop gewaagd. Zeer content ben ik over de soepelheid en batterijverbruik dat zeker 30 tot 50% beter is. Layout ziet er ook goed uit. Twee major fuckups vind ik de stille stand die is weggehaald en het niet meer automatisch connecten met een bekend wifi-netwerk. Zeer hinderlijk dat laatste.

Praat mee