Handleiding Samsung Galaxy View toont nieuwste TouchWiz, Family Square en andere features

Hoewel Samsung de Galaxy View nog niet officieel onthuld heeft, is de handleiding van deze 18,4 inch grote tablet nu al opgedoken.

samsung-galaxy-view-user-manual-handleiding-home-1024x612 Handleiding Samsung Galaxy View toont nieuwste TouchWiz, Family Square en andere features

De gebruikershandleiding van de Galaxy View – op dit moment te vinden in het Engels (PDF), Frans (PDF) en Nederlands (PDF) – bevestigt onder meer het bestaan van een variant met 4G verbinding. Ook zien we uiteraard de nieuwste versie van Samsung’s eigen TouchWiz interface – bekend van de huidige Galaxy S6 generatie – inclusief on screen toetsen die het gemis aan fysieke knoppen compenseren.

Naast de van andere Galaxy telefoons en tablets bekende features – Multi en Pop Up Window, bijvoorbeeld – is er een nieuw snufje aan boord: Family Square. Dit is in feite een app waarmee je eenvoudig content met familie kunt delen. Volgens de handleiding werkt Family Square alleen op Samsung Android toestellen, wat doet vermoeden dat de app later ook apart beschikbaar zal zijn – tenminste op toekomstige Galaxys zoals de Galaxy S7, maar hopelijk ook op andere apparaten.

Met de komst van de handleiding van de Galaxy View lijkt de officiële lancering van deze XL tablet dichterbij dan ooit – mogelijk gebeurt dat al in de komende dagen. De View heeft een 1080p full HD scherm met een diagonaal van 18,4 inch, Samsung’s eigen octacore Exynos 7580 processor, 2 GB werkgeheugen en 32 GB interne opslag.

Een microSD slot is aanwezig, evenals Android 5.1.1. Een 5700 mAh accu en een 2,1 MP camera aan de voorzijde – maar geen aan de achterkant – maken het plaatje compleet.

Galaxy deal tips

Praat mee