Samsung Galaxy S6 Edge Plus met 64 GB nu in Nederland (update)

Update 6 november – Het is zover: de eerste exemplaren van de Galaxy S6 Edge Plus met 64GB opslagcapaciteit zijn in Nederland geland.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-64gb-nederland Samsung Galaxy S6 Edge Plus met 64 GB nu in Nederland (update)
Als eerste is het de winkel Belsimpel die de Galaxy S6 Edge Plus 64GB op voorraad heeft – vooralsnog in de zwarte uitvoering. De goudkleurige versie volgt volgende week. Goedkoop is het toestel vooralsnog niet: los moet hij op dit moment € 901,- kosten. In combinatie met een abonnement ziet het plaatje er natuurlijk anders uit. Check zelf alle opties HIER.

De verwachting is dat de 64GB uitvoering van het toestel op korte termijn in meer winkels – waaronder Samsung’s eigen shop – beschikbaar zal komen. Een toestelvariant met 128GB ruimte staat niet in de planning.

Oorspronkelijke bericht:

Zoals we vanochtend al schreven, kun je de nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge Plus vanaf vandaag eindelijk echt direct in Nederland kopen. Maar vooralsnog alleen in een versie met 32 GB interne opslagcapaciteit. Toch lijkt ook de 64 GB Galaxy S6 Edge Plus eraan te komen.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-64gb Samsung Galaxy S6 Edge Plus met 64 GB nu in Nederland (update)

De voor menig Galaxy Note gebruik(st)er bracht Samsung’s laatste Unpacked evenement een aantal grote verrassingen met zich mee. Niet alleen bleek de Galaxy Note 5 voorlopig helemaal niet naar Europa en Nederland te komen, maar zowel dát toestel, als zijn ‘plaatsvervanger’ – de Galaxy S6 Edge Plus – beschikken niet meer over een microSD slot. Zelf de opslagcapaciteit uitbreiden zit er niet meer in.

Des te opvallender was het dus, dat de Galaxy S6 Edge Plus alleen in een variant met 32 GB opslag naar hier leek te komen – terwijl het toestel bijvoorbeeld in de VS wél in een 64 GB variant verkocht wordt.

Goed nieuws dus, als de opslagcapaciteit van de Galaxy S6 Edge Plus een dealbreaker was: de 64 GB toestelvariant komt op korte termijn toch naar ons land. Wanneer hij precies hier te koop zal zijn is nog niet bekend, maar dát hij komt is bij deze duidelijk.

(bron)

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Reacties

 1. Rolf Schreiner zegt

  Dear Michel,

  I have been looking for a Galaxy S6 Egde+ 64GB in the Netherlands, when I came across your article..

  In the meantime, I did some research on various European Samsung sites, and I found that the S 6 Edge+ 64GB was available in the following countries (all with the same frequencies as the 32GB model available in NL (SM-G928FZKAPHN):

  UK (SMG928FZKEBTU)
  CH (SM-G928F??????)
  DK (SMG925FZKENEE)
  SE (SM-G928FZDENEE)
  NO (SM-G928F??????)

  Since I’d rather buy the S 6 Edge+ 64GB in the Netherlands, due to warranty issues, could you please tell me when the 64GB model will be available here in NL.

  Also if, and this is a big if, would you know if and when the Note 5, 64GB, comes to NL?

  Thank you,

  Best regards,

  Rolf Schreiner
  ———-

  • Michel zegt

   Yeah, some other countries already list it. But apart from the above rumour there’s no actual date known yet for a Dutch release. Same goes for the Note 5, which we guess will be released here at some point, but it’s anyone’s guess when that could be… Sorry for not being more specific 🙂

 2. kapitein zegt

  hoi !
  Ik kan me abbo verlegen over 1 maand.
  Ik gebruikte altijd NOTE! echter komt er geen note 5 in nl ?
  De 6edge + ben ik ook niet heel over te spreken ivm het schuine randscherm.
  Ik zit nu te twijvelen over de note 4 of wachten op een nieuwe note 6? ofzo in NL.
  Gaat dit lang duren ? of kan ik door de stevige note 4 specs gewoon voor die kiezen zonder naast de boot te pissen ?

Praat mee