Samsung Galaxy S6 Edge+ vanaf vandaag officieel verkrijgbaar – hoe bevalt die van jou?

Precies op de datum die wij al vóór de onthulling voorspelden landt de Samsung Galaxy S6 Edge+ in de Nederlandse winkels.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-gc-1 Samsung Galaxy S6 Edge+ vanaf vandaag officieel verkrijgbaar - hoe bevalt die van jou?

Vanaf vandaag is de Galaxy S6 Edge+ dus officieel in Nederland – en heel wat andere Europese landen – te koop. Een aantal gelukkigen die het toestel via Samsung zelf hadden besteld hebben ‘m al sinds gisteren in bezit.

Inschrijven voor de gratis draadloze oplader kan inmiddels niet meer, maar wie zich wel heeft ingeschreven heeft nog tot 4 oktober de tijd om de Galaxy S6 Edge+ daadwerkelijk te bestellen. In dat geval kun je natuurlijk altijd bij ons terecht om een Galaxy S6 Edge+ met abonnement te vinden – of natuurlijk een losse S6 Edge+. Alles wat je over het toestel zelf moet weten vind je via ons complete Galaxy S6 Edge+ overzicht.

Heb jij jouw S6 Edge+ al in huis? Laat hieronder even weten wat jouw eerste indrukken zijn! Onze indrukken – gevolgd door een uitgebreide review – delen we hier natuurlijk ook spoedig.

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Reacties

  1. Sylvia zegt

    Ik ben super blij met mijn Edge+.! Hij is snel, mooi beeld en heerlijk groot. Hiervoor Had ik de S4. Ik ben tot nu toe een paar dingen tegengekomen die ik jammer vind : de menuknop is er niet meer. Ik kom dat vooral tegen met het proberen op te slaan van afbeeldingen van internet (lang ingedrukt houden of op de afbeelding tikken, helpt niet). Bij het alarm is er geen keuze mogelijkheid meer om te sluimeren met verschillende intervallen. Ook zijn er wat ringtones weg. Ik krijg ook geen notificatie via het Edge scherm. Zoals je ziet op afbeeldingen van de Edge+. Km krijg helemaal geen notificatie via het Edge scherm en alles staat aangevinkt. Tijdsaanduiding in het Edge scherm, valt tegen. Het scherm is daarvoor niet genoeg gebogen en het geeft nogal wat licht in het donker. Vingerafdruk bij bijv. internet bankieren, werkt vaak niet. Smart lock, bij vertrouwde locaties, ook niet. Wat ik erg storend vind is dat hij regelmatig, uit zichzelf, overschakelt naar een andere wifi terw

  2. Thomas zegt

    Fantastische telefoon weinig te klagen het batterij leven is zeer goed ik (zware gebruiker) kan er net aan een dag mee rond. Verder is t scherm uitmuntend en de prestaties ook, voornamelijk multitasken is zeer goed op deze telefoon. Ook de audio ervaring is zeer goed als je oortjes in hebt. Er zijn overigens wel een paar nadelen, zo is deze telefoon een verschrikkelijke vingerafdruk aantrekker. Sinds ik deze telefoon heb loop ik nu standaard met een doekje in m’n zak. En de speaker aan de onderkant heeft ook maar een mager geluid verder een sublieme telefoon dus.

Praat mee