Samsung geeft Galaxy S6 Edge+ een paar nieuwe snufjes mee

Hoewel Samsung’s aankomende Galaxy S6 Edge+ grotendeels vergelijkbaar zal zijn met zijn ‘plus-loze’ broertje – op de grootte van het scherm, natuurlijk – zitten er nog een paar nieuwe snufjes in de pijpleiding.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-features-1 Samsung geeft Galaxy S6 Edge+ een paar nieuwe snufjes mee

Volgens nieuwe informatie krijgt de Galaxy S6 Edge+ de optie om naast de favoriete contacten ook veelgebruikte applicaties op het edge scherm te plaatsen. Vermoedelijk is dit de feature genaamd Apps Edge, waarvan de naam een tijdje geleden al opdook.

Ook de People Edge functie, die nu al op de gewone Galaxy S6 Edge aanwezig is, wordt uitgebreid. Via een zogeheten OnCircle krijgt je direct toegang tot paar nieuwe opties bij iedere contactpersoon die je op het edge scherm zet.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-features-2 Samsung geeft Galaxy S6 Edge+ een paar nieuwe snufjes mee

Of deze nieuwe functies van de S6 Edge+ uniek blijven voor dat toestel, of dat ze op een later tijdstip ook  naar de ‘gewone’ S6 Edge gaan komen valt niet te voorspellen. In ieder geval moge duidelijk zijn dat Samsung haar best doet om haar edge schermen meer functionaliteit te geven, zodat ze uiteindelijk meer zijn dan alleen een ontzettend mooi foefje.

(via)

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Praat mee