Samsung Galaxy S6 (Edge) thema tips: Material en meer

Vind je de Samsung Galaxy S6 en/of Galaxy S6 Edge mooie telefoons, maar zie je liever een interface die wat meer lijkt op een ‘pure’ versie van het Android besturingssysteem? Wil je bovendien liever geen custom ROMs op je telefoon flashen met alle complicaties van dien? Houd dan de komende tijd de Theme Store goed in de gaten, want er komen een paar mooie thema’s aan die gebaseerd zijn op Google’s Material design. De eerste hiervan is vandaag beschikbaar.

samsung-galaxy-s6-edge-tip-thema-material-design Samsung Galaxy S6 (Edge) thema tips: Material en meer

Een nieuw thema, Material genaamd, is nu te vinden in de Theme Store op de Galaxy S6 (Edge), en brengt een uiterlijk naar de TouchWiz interface dat geïnspireerd is door het design van Android Lollipop zelf. Oké, echt Material design is het nog niet – daar zijn een paar thema’s die niet in ontwikkeling maar nog niet beschikbaar zijn beter in – maar het is een stap in de goede richting. In ieder geval is het een mooi uitgevoerd thema dat de bekende bonte, felle kleuren van de standaard TouchWiz interface netjes weet te vermijden.

Overigens zijn er de laatste tijd meer mooie thema’s bijgekomen. Het aantal groeit gestaag, er is inmiddels echt voor ieder wat wils. En met een paar goede tips en trucs kun je er nog veel meer uithalen! Daarover binnenkort meer, in onze serie Galaxy S6 tips en trucs.

Voor nu lichten we er nog een paar andere recente thema’s uit die het brede aanbod laten zien. Heb jij een Galaxy S6 (Edge)? Check dus vooral regelmatig de Theme store. Wil jij een Galaxy S6 kopen maar vond je Samsung’s TouchWiz interface altijd zo saai of lelijk? Dan moge duidelijk zijn dat dit niet meer het geval is – en check anders ook onze eerdere thema tips, inclusief de Avengers thema’s.

Flying Blue:

samsung-galaxy-s6-thema-tips-flying-blue Samsung Galaxy S6 (Edge) thema tips: Material en meer

Orange:

samsung-galaxy-s6-thema-tips-orange Samsung Galaxy S6 (Edge) thema tips: Material en meer

Graceful deer:

samsung-galaxy-s6-thema-tips-graceful-deer Samsung Galaxy S6 (Edge) thema tips: Material en meer

High Tech:

samsung-galaxy-s6-thema-tips-hitech Samsung Galaxy S6 (Edge) thema tips: Material en meer

 

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

Praat mee