Samsung Galaxy S6 (Edge) tip: check de nieuwste thema’s

Nu de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge alweer enige tijd te koop zijn, komt ook de Thema winkel goed op gang. Het loont de moeite deze dus in de gaten te houden, want er duiken steeds meer toffe thema’s op.

samsung-galaxy-s6-tip-nieuwe-themas Samsung Galaxy S6 (Edge) tip: check de nieuwste thema's

Eerder al legden we uit hoe je een thema kunt instellen op de Galaxy S6 – via het Instellingen menu, of als je je vinger even wat langer op een leeg stukje startscherm legt – en via de Thema feature zelf kom je direct in de Winkel, waar inmiddels een gevarieerd aanbod aan thema’s te vinden is.

samsung-galaxy-s6-avengers-themas Samsung Galaxy S6 (Edge) tip: check de nieuwste thema's

In de categorie Avengers zijn inmiddels speciale thema’s te vinden van de Hulk, Ironman, Hawkeye, Captain America, Black Widow en Thor. In principe zijn deze allemaal hetzelfde, met als enige verschil de achtergrond afbeeldingen van de respectievelijke superhelden.

Voor de kunstliefhebber er is een kersvers Van Gogh thema, gebaseerd op zijn bekende schilderij Sterrennacht boven de Rhône uit 1888.

samsung-galaxy-s6-van-gogh-thema Samsung Galaxy S6 (Edge) tip: check de nieuwste thema's

Onze eigen favoriet op dit moment is wat minder kleurrijk, maar juist daarom een fijn rustig thema: Lonely Dawn. Dit thema blinkt uit in grijstinten, maar is tot in de details mooi uitgevoerd.

samsung-galaxy-s6-thema-lonely-dawn Samsung Galaxy S6 (Edge) tip: check de nieuwste thema's

Overigens is er in de Thema winkel sinds kort ook een categorie te vinden met de curieuze titel The load we go – wat na enige nadenken niks anders kan zijn dan een verkeerde gespelde The road we go. Typefout of foute grap? Wie het weet mag het zeggen.

Zoals gezegd: er zijn inmiddels aardig wat thema’s te vinden, en er komen er in rap tempo meer bij. De thema’s hierboven is dan ook een vrij willekeurige greep uit het aanbod. Check vooral zelf af en toe wat er nog meer te vinden voor jouw Galaxy S6 of S6 Edge. En vergeet niet onze andere Galaxy S6 tips en trucs, natuurlijk.

Welk thema gebruik jij momenteel op jouw S6?

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

Praat mee