Samsung Galaxy S6 Edge Plus op de foto?

Nog maar een paar dagen geleden dook de naam Samsung Galaxy S6 Plus voor het eerst op, en nu volgen mogelijk de eerste foto’s van wat in feite een Galaxy S6 Edge Plus moet zijn.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-foto-1 Samsung Galaxy S6 Edge Plus op de foto?

Via de bekende YouTuber MKBHD komen twee foto’s bovendrijven van wat een 5,5 inch versie van de Galaxy S6 Edge is. Met name de bovenstaande foto zou een groter scherm tonen, hoewel het feit dat er meer ruimte is voor apps vooral een kwestie is van het kiezen van een 5 x 5 raster voor je icoontjes – een optie die te vinden is op de huidige Galaxy S6 modellen.

De icoontjes zelf zijn uiteraard ook niet de standaard TouchWiz icoontjes, maar ofwel Samsung heeft ze alweer vernieuwd, of ze komen uit een Theme – die we tot nu toe niet konden vinden, overigens – óf uit één van de vele icon packs die de Android wereld rijk is.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-foto-2 Samsung Galaxy S6 Edge Plus op de foto?

Je merkt het al: helemaal overtuigd zijn we nog niet van de echtheid van de afbeeldingen, en ook de foto van de achterzijde van het toestel toont op het eerste gezicht vergelijkbare verhoudingen als de normale Galaxy S6 Edge – hoewel een 5,4 of 5,4 inch versie van het toestel niet per se heel erg veel groter is dan de huidige 5,1 inch.

Maargoed, misschien zien we wel iets over het hoofd, en zien we wel degelijk de enige echte Galaxy S6 Edge Plus. Hopelijk komen er binnenkort al achter, bijvoorbeeld door een officiële onthulling…

Mochten we hier wel degelijk the real thing zien, dan heeft het toestel mogelijk Qualcomm’s hexacore Snapdragon 808 processor aan boord, en verder met de gewone S6 versies vergelijkbare specificaties.

(via)

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Praat mee