‘Samsung Galaxy S6 Plus wordt in de komende weken onthuld’

Onlangs nog maakten we kennis met het idee dat er een grotere variant van de Galaxy S6 Edge aankomt. En nu duikt er gefluister op over een op handen zijnde lancering van een toestel met de naam Galaxy S6 Plus, die binnen nu en een paar weken het levenslicht moet gaan zien.

samsung-galaxy-s6-versus-galaxy-note-4-vergelijking-4 'Samsung Galaxy S6 Plus wordt in de komende weken onthuld'

Galaxy S6 Plus: qua formaat tussen de Galaxy S6 en de Note 4 in

Uit Italië komt het nieuws dat Samsung bijna klaar is om – eerder dan tot nu toe aangenomen – het toestel te lanceren dat tot nu toe door het leven ging onder de naam Project Zen of Zero 2. Het toestel heeft een iets groter scherm dan de standaard Galaxy S6 (Edge): 5,4 of 5,5 inch – waarschijnlijk de reden dat hij uiteindelijk in de schappen zou kunnen belanden als de Galaxy S6 Plus, hoewel een korreltje zout wat ons betreft hier niet misstaat.

Als overige geruchten kloppen is het toestel verder voorzien van Qualcomm’s hexacore Snapdragon 808 processor, een 16 megapixel camera, en 32 GB interne opslagcapaciteit. Of de batterij van de S6 Plus wél vervangen kan worden is niet bekend, en evenmin weten of deze S6 variant een microSD slot heeft.

Hoewel het maar afwachten is of het bovenstaande allemaal juist is, is het voordeel van het gerucht dat we hier al binnen enige weken achter zullen gaan komen – of niet, maar dan weten we ook genoeg, voor nu.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

  1. P.Kuyn zegt

    Is de komst van de S6 Plus de reden dat de S6 inmiddels gedumpd wordt? Of gedumpd, dat is misschien overdreven. Maar MMarkt en Saturn in Berlijn bieden de S6 zwart, 32G, nu aan voor € 659,00 inclusief een waardebon van € 100,00, te besteden in de winkel….

    • Michel zegt

      Prijsdaling van 40 euro in twee maanden voor een los toestel is vrij normaal eigenlijk. Hoe dat met die waardebon zit weet ik verder niet 🙂 Maar ik denk niet dat een eventuele S6 Plus (als die al spoedig komt) er veel mee te maken heeft, eigenlijk.

Praat mee