Samsung slaat terug met eigen bend-test video van de Galaxy S6

Afgelopen week dook er een bend-test video op van SquareTrade waarin enkele bekende toestellen waaronder de nieuwe HTC One M9, iPhone 6 Plus en natuurlijk de Galaxy S6 Edge aan den lijve moesten ondervinden wat het is om onder 50 kg druk te staan. Samsung heeft ondertussen de video ook gevonden en heeft er het een en ander over te vertellen. Volgens Sammy zou de test niet helemaal laten zien hoe stevig de Galaxy S6 nou daadwerkelijk is. Dus ja, wat kun je dan beter doen dan een eigen bend-test video maken om te laten zien hoe het wel moet 😉

samsung-galaxy-s6-bendgate-test Samsung slaat terug met eigen bend-test video van de Galaxy S6

Dus dat hebben de Koreanen afgelopen weekend ook gedaan, en zie hieronder het resultaat. Volgens Samsung komt het in normale omstandigheden zelden voor dat een kracht van 50 kgf wordt uitgeoefend op een telefoon. Met een beetje geluk haal je net de 30 kgf als je telefoon in een strakke broekzak zit en je er flink met je hand tegen aan drukt. Volgens de test van Samsung vindt er bij 35 kgf nog steeds geen buiging plaats. Daarnaast vindt Samsung het ook belangrijk om te vermelden dat zowel de voor- en achterkant van het toestel dagelijks onder druk komen te staan en dat het daarom wel zo eerlijk is om ook beide kanten testen.

Al met al, een leuke reactie van Samsung waarmee ze toch maar aan willen tonen dat de twee nieuwste vlaggenschepen door talloze quality tests heen gaan voordat ze op de markt komen.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee