Samsung start nu ook Android 5.0 Lollipop update Galaxy Note Edge, in Australië

Langzaam maar zeker komt de Android 5.0 Lollipop update voor Samsung’s Galaxy toestellen op stoom. Vorige week al startte de update voor de Galaxy Note 4, én voor de Note 3, en vandaag komt de Galaxy Note Edge aan de beurt. Australische gebruik(st)ers hebben de primeur.

samsung-galaxy-s6-aluminium-unibody-dubbel-edge-scherm Samsung start nu ook Android 5.0 Lollipop update Galaxy Note Edge, in Australië

Uit berichten van de andere kant van de wereld blijkt dat Samsung nu dus ook de Galaxy Note Edge aan het rijtje toestellen heeft toegevoegd, waarvan de Android 5.0 update op dit moment bezig is.

Net als zijn platte broer – de Note 4- krijgt de Galaxy Note Edge direct Android 5.0.1, waardoor tenminste een aantal bugs die nog in versie 5.0 te vinden zijn overgeslagen worden.

Met de komst van Lollipop in Australië is natuurlijk nog niet gezegd dat hij ook binnen nu en een paar dagen op de Nederlandse Note Edge zal arriveren. Het kan snel gaan, maar voor hetzelfde geld moeten we hier nog een aantal weken geduld hebben – en daar gaan wij wel een beetje van uit. Echter, de start is er dus.

(via)

Beste Galaxy Note Edge deals per provider

Reacties

Praat mee