Samsung legt Galaxy S6 en S6 Edge namen vast

In Zuid-Korea heeft Samsung aanvragen gedaan om de merknamen Galaxy S6 en S6 Edge te laten beschermen. Hierdoor lijkt het toch weer waarschijnlijk dat de S6 met edge scherm(en) gewoon als Galaxy S6 Edge verkocht zal worden.

samsung-galaxy-s6-edge-trademarks Samsung legt Galaxy S6 en S6 Edge namen vast

Dat Samsung’s volgende topmodel door het leven zal gaan als de Galaxy S6 liet zich natuurlijk al lang raden. Echter, over de naam van de S6 variant met een dubbel edge scherm is nog niet alles duidelijk. Zo dook dit toestel recent ook al op als de Galaxy S Edge, en vandaag zelfs onder de naam Galaxy Edge.

Toch heeft Samsung zeer recent in haar thuisland de handelsnamen Galaxy S6 en S6 Edge laten vastleggen, waardoor de kans aanzienlijk lijkt dat dát ook de namen zijn waaronder beide toestelversies in de schappen zullen belanden. De aanvragen zijn zeer recent en nog niet als los document te vinden. Wel zijn ze al opgenomen in de KIPRIS database.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee