Dit zijn waarschijnlijk de Samsung Galaxy S6 en de Galaxy Edge

De kans is groot dat er nu dan eindelijk een complete afbeelding van de Samsung Galaxy S6 en zijn broertje met gebogen scherm – hier Galaxy Edge genoemd – is uitgelekt.

wpid-s6-leaks Dit zijn waarschijnlijk de Samsung Galaxy S6 en de Galaxy Edge

De afbeelding, bemachtigd door CNET, toont beide Galaxy S6 varianten, en zou afkomstig zijn van een Koreaanse hoesjesmaker. Van links naar rechts zien we de Galaxy S6 zelf, het toestel twee maal in een case, en dan twee keer de Galaxy Edge – een keer met het edge scherm rechts, en een keer met het edge scherm links.

De afbeelding bevestigt dus dat deze toestelversie een edge scherm aan beide zijkanten heeft, in tegenstelling tot de Galaxy Note Edge, waar deze slechts aan één kant te vinden is.Het uiterlijk van de Galaxy S6 zelf komt overeen met eerder opgedoken beeldmateriaal. Het toestel zou 6,9 millimeter dik zijn, met een schermdiagonaal van vijf inch.

Samsung zal de Galaxy S6 en de Galaxy Edge op 1 maart aan de wereld tonen, aan de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona.

Wil jij van ons een berichtje ontvangen zodra de Galaxy S6 daadwerkelijk verkrijgbaar is in Nederland? Schrijf je dan nu in voor onze email notificatie:

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

  1. Hans de Vries zegt

    Van zowel de Samsung Galaxy S6 en de Edge variant zijn cases al verkrijgbaar bij GSMpunt. Specificaties en informatie over de cases staan er zelfs bij vermeld. Duidelijk dus ook weer een standaard S-View cover voor de standaard Galaxy S6 en een paar leuke hoezen voor de Edge variant.

    https://www gsmpunt.nl/accessoires/samsung/galaxy-s6/hoesjes/

Praat mee