Samsung Galaxy S6 SM-G925F (Edge?) wordt getest in India

Nadat we een paar weken geleden een Samsung Galaxy S6 variant met modelcode SM-G920F in India tegenkwamen, duikt daar nu een andere toestelvesie op: de SM-G925F. Mogelijk is dit een Galaxy S6 variant met gebogen schermranden – een Galaxy S6 Edge, zogezegd.

samsung-galaxy-s6-edge-sm-g925f-zauba Samsung Galaxy S6 SM-G925F (Edge?) wordt getest in India

Zoals gebruikelijk, duikt deze versie van de aankomende Galaxy S6 op in de Indiase importdatabase Zauba, waarin de opvallende opmerking is opgenomen dat het om een prototype gaat dat vergelijkbaar is met de Galaxy Note 4. Mogelijk is de SM-G925F, in tegenstelling tot eerdere vermoedens, géén edge variant van het toestel.

Duidelijk is wel, dat de opgegeven waarde van de SM-G925F – omgerekend net geen 600 euro – realistischer is dan die destijds bij de SM-G920F vermeld werd  (250 euro).

Hoewel we dus niet zo gek veel direct te weten komen over deze S6 versie, is het in ieder geval een eerste, verifieerbare teken van leven van het toestel. Hopelijk volgen er binnenkort meer.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee