Doe-het-zelf-tip: nu al Android 5.0 Lollipop op je Galaxy Note 3

Het is nog even wachten op de officiële Android 5.0 Lollipop update voor de Galaxy Note 3. Maar wie echt, écht wil, én weet hoe het spelletje gespeeld wordt, kan er nu ook al zelf mee aan de slag.

samsung-galaxy-note-3-android-5-0-lollipop-preview-1 Doe-het-zelf-tip: nu al Android 5.0 Lollipop op je Galaxy Note 3

Het is alweer even geleden dat elders ter wereld heel eventjes de Android 5.0 update beschikbaar was voor de Galaxy Note 3. Helaas hadden wij in Nederland niet zoveel aan de toen aangeboden software, omdat het om een andere toestelvariant ging. Nu is er echter een Lollipop firmware opgedoken die wel geschikt is voor ‘onze’ Note 3 met modelcode SM-N9005.

De uitgelekte firmware brengt Android versie 5.0 – nog geen 5.0.1 – met de vernieuwde TouchWiz interface, waarvan we een tijdje geleden al een preview voorbij zagen komen.

Tevens maken we je erop attent dat het hier nog niet gaat om de definitieve software die straks via officiële weg op de Galaxy Note 3 zal verschijnen. Verwacht dus geen volledig geoptimaliseerde gebruikerservaring. Met andere woorden: flash ‘m alleen als je echt weet wat je doet. Dan voegen wij alleen toe dat jij, en alleen jijzelf, verantwoordelijk bent voor wat je met jouw toestel doet.

Als dit je allemaal niet afschrikt, kun je voor alle benodigdheden, inclusief beknopte instructies, terecht op het XDA forum HIER.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee