Samsung zet handleiding Galaxy S5 met Android 5.0 Lollipop online

Dat de Samsung Galaxy S5 op niet al te lange termijn de update naar Android 5.0 Lollipop zal krijgen, is bekend. Vooruitlopend op de update zelf, is nu al de vernieuwde handleiding beschikbaar in het Nederlands.

samsung-galaxy-s5-handleiding-android-5-0-lollipop Samsung zet handleiding Galaxy S5 met Android 5.0 Lollipop online

Dat sprong naar Android 5.0 brengt behoorlijk wat vernieuwingen met zich mee, en dus is een aangepaste gebruikershandleiding natuurlijk een goed idee. Zo gezegd, zo gedaan: de nieuwe handleiding toont duidelijk de nieuwe vormgeving, menu’s en features.

Dus als je alvast een 210 pagina’s tellend voorproefje wilt van wat jouw Galaxy S5 binnenkort te wachten staat, check dan de vernieuwde handleiding HIER (pdf). Je kunt natuurlijk ook alvast een blik werpen op de schermafbeeldingen die we op onze Galaxy S5 maakten, en wel HIER.

Update: wie een handleiding graag in het Duits leest, doet dat HIER (pdf).

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

  1. bert van voskuilen zegt

    ik kan veel fotos die op mijn s5 staan niet wissen er zit dan ook een rondje links onder in
    degene die een vierkant blokje hebben kan ik wel wissen
    heb ik wat verkeerd staan

    vast bedankt bert van voskuilen

Praat mee