Galaxy A3 nu officieel op Samsung’s eigen website

Zowel de Samsung Galaxy A3 als de Galaxy A5 worden begin volgend jaar in de Nederlandse winkels verwacht. De eerste is nu officieel opgenomen op Samsung’s Nederlandse website – een teken dat de officiële release nabij is.

samsung-galaxy-a3-website Galaxy A3 nu officieel op Samsung's eigen website

De Galaxy A3 is daarmee de eerste Galaxy met een volledig metalen behuizing, ondanks het feit dat het toestel geen topmodel is. Met zijn 4,5 inch Super Amoled scherm met 960 bij 540 pixels en een 8 megapixel camera is het een echt mid range toestel – maar dan wel eentje met een premium gevoel, aldus Samsung zelf. De 1,2 GHz quadcore processor kan overweg met 4G mobiel internet.

Tevens is de A3 de eerste Galaxy telefoon met de optie om thema’s in te stellen: ieder thema zorgt voor andere achtergrondafbeeldingen en icoontjes, en andere bijbehorende geluiden.

In Samsung’s eigen shop (HIER) kun je de Galaxy A3 op dit moment nog niet reserveren. Dit kan al wel bij winkels als CoolBlue (HIER, leverdatum 19 januari), GSMWijzer (HIER), en StudentMobiel (HIER) – zowel los voor € 309,- of in combinatie met een abonnement uiteraard. Vooralsnog is het toestel te bestellen in de kleuren zwart en wit.

Beste Galaxy A3 deals per provider

Praat mee