Duitsers kunnen stemmen voor release Samsung Galaxy Note Edge

De Galaxy Note Edge is één van Samsung’s innovatievere smartphones van dit moment. Helaas weten sinds de introductie al dat het toestel slechts voor een beperkt aantal markten bestemd is, en Nederland – evenals vele Europese landen – buiten de boot valt. Dankzij een interessant stukje democratische marktwerking maken Duitser nu wel kans op een release van het toestel.

samsung-galaxy-note-edge-duitsland Duitsers kunnen stemmen voor release Samsung Galaxy Note Edge

Samsung laat Duitsers namelijk hun stem uitbrengen op een speciale pagina. Bij voldoende stemmmen – om één of andere reden 120.210 om precies te zijn – zal Samsung de Galaxy Note Edge dus in Duitsland gaan verkopen.

Er zijn vooralsnog geen aanwijzingen dat een dergelijke benadering ook in Nederland gelanceerd zal gaan worden. Maar bij een Duitse release zou je kunnen zeggen dat Nederlandse geïnteresseerden slechts een middagje uit over de grens verwijderd zijn van het toestel.

Het is hoe dan ook een interessante aanpak van Samsung Duitsland, en wij zijn erg benieuwd of het toch niet zo geringen aantal stemmen gehaald gaat worden.

(via)

Beste Galaxy Note Edge deals per provider

Reacties

Praat mee