T-Mobile’s Samsung Galaxy Note 3 krijgt firmware update, nieuwe features

Gisteren al kreeg de unbranded toestelversie van de Samsung Galaxy Note 3 een bescheiden update – vandaag arriveert er een voor T-Mobile’s branded variant. Dit is een flinke, inclusief een aantal nieuwe snufjes.

samsung-galaxy-note-3-update-t-mobile T-Mobile's Samsung Galaxy Note 3 krijgt firmware update, nieuwe features

Opvallend genoeg is de firmware – nummertje XXUGNI4 – van de update voor de Galaxy Note 3 van T-Mobile zelfs een tikje nieuwer dan die voor de unbranded versie, met nummertje XXUGNH1. Hoera voor T-Mobile dus.

Deze update is dan ook flinker groter: bijna 222 MB. Met deze update komen dan ook een aantal features mee die de unbranded Note 3 al eerder kreeg, waaronder de Kids standDownload booster, en Knox versie 2.0 (dank, Hills, voor de bevestiging!).

Je kunt de update nu op jouw Note 3 van T-Mobile installeren via het toestel zelf, en binnenkort ook met Samsung’s Kies software via je PC.

Wat kom jij zoal tegen aan veranderingen/vernieuwingen na deze update?

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee