Update Samsung Galaxy Note 3 brengt Kids Mode, Download Booster, en meer

samsung-galaxy-note-3-update-kids-download-booster-knox-2 Update Samsung Galaxy Note 3 brengt Kids Mode, Download Booster, en meerWe wisten al een tijdje dat hij eraan kwam, en vandaag arriveert ‘ie eindelijk op de Nederlandse unbranded Samsung Galaxy Note 3: de update die Kids Mode – pardon, de Kids Stand – en Download Booster en nog meer nieuwe snufjes naar het toestel brengt.

De update, met een omvang van bijna 188 MB, brengt een hoop nieuws naar de Galaxy Note 3, maar géén nieuwere versie van het Android besturingssysteem.

Aan boord zijn onder meer de Kids Stand – een omgeving waarin het kroost op een veilige manier met het toestel kunnen spelen – en de Download Booster, waarmee grote bestanden tegelijk via WiFi én mobiel internet kunnen worden gedownload.

Deze features kennen we al van de Galaxy S5, evenals de camera modus Virtuele tour die met deze update ook naar de Galaxy Note 3 komt. Last but not least bevat de update van vandaag ook nog Knox versie 2.0.

De update – met firmwareversie XXUGNG1 – is op dit moment al beschikbaar via de Galaxy Note 3 zelf, en vermoedelijk op korte termijn ook via Samsung’s Kies software op de PC.

Heb jij de update van vandaag al geïnstalleerd? Zoja, wat zijn jouw ervaringen?

Update: inmiddels is duidelijk dat de Kids Stand nogal wat problemen kan geven. Gebruik(st)ers kunnen deze stand niet meer verlaten. Dit is een bug waardoor de Kids Stand voorlopig onbruikbaar is. Mocht je al klem zitten in de Kids Stand, dan vind je HIER de ontsnapping.

samsung-galaxy-note-3-update-xxugng1-2-150x150 Update Samsung Galaxy Note 3 brengt Kids Mode, Download Booster, en meersamsung-galaxy-note-3-update-xxugng1-3-150x150 Update Samsung Galaxy Note 3 brengt Kids Mode, Download Booster, en meersamsung-galaxy-note-3-update-xxugng1-4-150x150 Update Samsung Galaxy Note 3 brengt Kids Mode, Download Booster, en meersamsung-galaxy-note-3-update-xxugng1-1-150x150 Update Samsung Galaxy Note 3 brengt Kids Mode, Download Booster, en meer

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

 1. jelco zegt

  Sinds de update werkt de wifi niet meer goed, als ik mijn wifi aanzet gaat deze soms vanzelf weer uit, ook kan in de codering van mijn apparaat niet meer veranderen, ik kan alleen maar een wachtwoord doen, maar dingen zoals een patroon, of een handtekening doen het niet meer

 2. Danny zegt

  Ik kan na de update de links niet meer gebruiken. Als ik bv een foto via de link op twitter open zegt hij twitter gestopt. Op fb waar een link opstaat exact hetzelfde. Ook met een bijlage bij een email hetzelfde verhaal.
  Iemand een idee?
  Note3

 3. Stefan vH zegt

  Deze update naar N9005XXUGNG1 (Kids-stand etc) heeft mijn Note 3 veel stabieler gemaakt; problemen met niet of heel traag TouchWiz opstarten, S-cover die nie werkte: alles verholpen! loopt supersnel en lager batterijverbruik.

 4. tgxtrucker zegt

  Heb nu twee weken een Note 3
  Kreeg een dag na aanschaf Note 3 een systeem update.
  Na deze update krijg ik geen url’s meer in plakboek.
  Weet iemand hier een oplossing voor?

  • Michel zegt

   Kijk even hier, misschien vind je de oplossing: //www.galaxyclub.nl/2015/02/samsung-galaxy-s5-android-5-lollipop-update-traag-crashen-apps-foutmelding/

 5. arjan zegt

  Helaas ik heb alles geprobeerd maar de melding blijft staan. Misschien als ik de app verwijder en dan opnieuw installeer? Alleen weet ik niet waar ik de app kan vinden

Praat mee