Unbranded Samsung Galaxy Note 3 krijgt update met bugfixes en meer

Vanaf vandaag is er een kleine nieuwe update beschikbaar voor de unbranded Samsung Galaxy Note 3.

samsung-galaxy-note-3-update-oktober-xxugnh1 Unbranded Samsung Galaxy Note 3 krijgt update met bugfixes en meer

En nee, deze update brengt nog geen Android 4.4.4, laat staan Android 5.0 naar de Galaxy Note 3. De Android teller blijft nog even staan op 4.4.2.

Het is een bescheiden update van 77 MB, met aan boord een aantal bugfixes, en verbeterde stabiliteit en prestaties, aldus Samsung’s eigen omschrijving. Ook zijn er nieuwe en/of verbeterde features aan boord. Waar dit precies om gaat hebben we nog niet kunnen ontdekken.

De update, met firmwareversie XXUGNH1, is te installeren via jouw Note 3 en op korte termijn ook via Samsung’s Kies programma op de PC.

Heb jij deze update al geinstalleerd? Merk jij iets van gefixte bugs, een stabieler systeem, betere prestaties, of nieuwe en/of verbeterde features?

Update: na een dagje gebruik lijkt onze redactionele Note 3 inderdaad wat vloeiender – de prestatieverbeteringen, zeg maar. Bugs of problemen met stabiliteit hadden we niet, dus dat kunnen we ook niet controleren.

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

 1. django zegt

  sinds de update gaat batterij als een malle…. voorheen op 2/3 v/d dag pas op 50% nu al ver voor de middag al op 50%…

  verders merk ik niets anders…. alleen iconen van google music en store waren anders

 2. Francesca zegt

  Heb de update er nu 15 min. opstaan. Gisteren net een nieuwe cover gekocht met s view en deze lijkt het nu niet meer te doen. Geen s view meer zichtbaar 🙁
  Verder nog iets gemerkt.

 3. Henny zegt

  Vandaag update geïnstalleerd. Apparaat krijgt geen dataverbinding meer met wifi, alleen nog via mobiele datanetwerk. Hij logt wel aan op wifi, maar data lijkt niet door te komen. Andere apparaten (laptop, tablet S4mini) doen het allemaal wel probleemloos

 4. Rudie zegt

  Update vandaag, 28/10, uitgevoerd. Zie nog geen snelle leegloop van de batterij, wifi werkt gewoon. Het lijkt wel of alles nét iets sneller reageert maar dat kan illusie zijn 🙂 na de installatie bleef een scherm van Kies vragen om de telefoon te herstarten en opnieuw te verbinden en was pas na een herstart verdwenen.

 5. Richard zegt

  Ook ik heb problemen met wifi. Mijn vriendin met een Note 2 heeft dezelfde problemen. Ik ben wel verbonden met wifi, maar er is geen dataverkeer. Afgelopen week een keer al vroeg in de middag de accu bijna leeg, maar dat is bij 1x gebleven.

 6. Mark zegt

  Heb de update 02-12 geïnstalleerd en ervaar tot nu toe alleen het probleem dat mijn handsfree functie niet meer correct werkt. De beller/gebelde aan de andere kant hoort mij niet meer zo gauw ik de functie aanzet. Soft en Hard reset al geprobeerd helaas veranderde er niks tot nu toe. Voor de verdere rest onder vindt ik geen problemen.

Praat mee