Unbranded Samsung Galaxy S5 krijgt kleine update

Terwijl we stiekem al een beetje zitten te wachten tot we onze Samsung Galaxy S5 kunnen updaten naar Android 4.4.4, rolt er eerst nog een kleine update binnen voor de unbranded toestelversie.

wpid-studio_20140919_211634 Unbranded Samsung Galaxy S5 krijgt kleine update

Deze update, beschikbaar op de Nederlandse Galaxy S5 die niet direct bij een provider is gekocht, brengt alleen ‘verbeterde prestaties’ met zich mee, maar houdt het Android besturingssysteem nog even op versie 4.4.2.

De update is ruim 87 MB groot, heeft versienummer  XXU1ANH6, en is te installeren via de Galaxy S5 zelf, en op korte termijn natuurlijk ook via Samsung’s Kies programma.

Zo direct merken wij op ons toestel niet zoveel verschil – maar gezien de omschrijving van de update is dat niet verrassend. Heb jij deze update ook al geïnstalleerd? Wat merk jij zoal?

(dank, Ronald, voor de heads up!)

wpid-screenshot_2014-09-19-21-17-28 Unbranded Samsung Galaxy S5 krijgt kleine update

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

 1. TwanVenlo zegt

  Heb nog steeds geen update ontvangen….?
  Modelnummer is SM-G900F, kan iemand hier wat aan zien?
  Hoop dat ik het wel merk, toestel loopt af en toe vast als ik de cover met venster open…..
  Alvast dank voor de tips!!!

 2. alex zegt

  Wat mij gelijk opviel is dat de knop van Samsung go weer tussen mijn apps staat. Deze was verborgen. Ik moest bij het openen van de app ook wat vragen beantwoorden en de inhoud van de app lijkt vroeger als ervoor. Maar ik denk niet dat de update alleen maar was om Samsung go te verbeteren.

Praat mee