Vermeende Samsung Galaxy F op de foto

Na een lange afwezigheid is de Samsung Galaxy F weer helemaal terug aan het roddelfront – terwijl de komst van een Galax S5 ‘Prime’ juist weer minder waarschijnlijk lijkt. En dat alles terwijl we niet eens weten of geruchten over beide toestellen stiekem niet gewoon over één en dezelfde Galaxy gaan. Hoe het ook moge zijn: de Galaxy F is te zien op twee foto’s.

samsung-galaxy-f-voor Vermeende Samsung Galaxy F op de foto

De mensen van PhoneArena kregen de beide kiekjes van een anonieme lezer, en – verhip! – we zien zowaar een metalen toestel met trekjes van de Galaxy S5, dat ook nog eens een opstartscherm toont met de naam Galaxy F.

Deze Galaxy F zou een fractie kleiner zijn dan de Galaxy S5 – want dunnere randen rond het scherm – maar toch dezelfde IP67 certificatie mee hebben gekregen. Het toestel op de foto draait op Qualcomm’s Snapdragon 801 processor, die we al kennen van de S5, maar in de uiteindelijke versie van de Galaxy F moet wel degelijk een Snapdragon 805 soc belanden. Aldus de anonieme bron.

samsung-galaxy-f-achter Vermeende Samsung Galaxy F op de foto

Wat te denken van deze foto’s? Ze zijn net een tikje te vaag om echt goed te kunnen zien of er geen Photoshopwerkzaamheden zijn verricht. Dat gezegd hebbende, lijken ze in ieder geval geloofwaardiger dan de zogenaamde persafbeelding die afgelopen week al opdook van de Galaxy F.

Mochten deze foto’s echt zijn, dan lijkt de naam Galaxy F in ieder bevestigt. Rest de vraag hoe het dan zit met die ándere high end S5 variant, of deze nu Galaxy S5 ‘Prime’ gaat heten, of, zoals een recente merknaamregistratie van Samsung in de VS suggereert, de Galaxy Alpha.

 

 

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Praat mee