Is dit de Samsung Galaxy F (a.k.a. S5 Prime)?

Met veel recente geruchten over een mogelijke Galaxy S5 ‘Prime’ verdween de naam Samsung Galaxy F een beetje van het toneel. Tot de onderstaande afbeelding opdook, dus.

samsung-galax-f-render Is dit de Samsung Galaxy F (a.k.a. S5 Prime)?

Volgens niemand minder dan Evan Blasstelefoon-snitch-numero-uno – is het toestel op de bovenstaande afbeelding de Galaxy F. Tenminste, volgens hem volgens iemand anders.

Op het plaatje zien we een – zogenaamd – officieel uitziende render van een Samsung toestel met een metalen behuizing, die gelijkenissen vertoont met zowel de Galaxy S5 als de Galaxy S4.

Curieus detail is natuurlijk de op het scherm getoonde datum – 24 februari. Dit is de datum waarop Samsung de Galaxy S5 onthulde, en zeker niet de datum waarop we een eventuele Galax F of S5 ‘Prime’ kunnen verwachten. En tevens een grote aanwijzing dat de afbeelding mogelijk nep is.

Een korrel zout bij de consumeren van dit plaatje is dus waarschijnlijk niet genoeg. Maar misschien is er toch een reden dat meneer Blass a.k.a. @evleaks de bron van de afbeelding serieus genoeg neemt.

Owja, als we dan toch speculatieve afbeeldingen van deze Galaxy F aan het bespreken zijn, kunnen we ook nog wel de wat voorspelbare specificaties erbij voegen die Blass vermeldt. Zo zou dit toestel een 5,3 inch scherm hebben, uiteraard met QHD resolutie van 2560 x 1440 pixels, en Qualcomm’s Snapdragon 805 processor.

Het toestel moet gelanceerd worden op een Unpacked Pt. 2 evenement. Normaal gesproken is Samsung’s tweede Unpacked in een jaar gereserveerd voor de lancering van een nieuwe Note – de Galaxy Note 4 in het geval van het jaar 2014.

Of het allemaal klopt? Wie zal het zeggen. Maar overtuigd zijn we allerminst. En dat is zacht uitgedrukt.

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee