Jawel, hier is nóg een foto van de Samsung Galaxy F

Dit Pinksterweekeinde was hij al te zien op een heuse foto: de Samsung Galaxy F. Waar het toestel zich toen nog indoor ophield, is het zelfde apparaatje nu te zien in de buitenlucht.

samsung-galaxy-f-voor-achter Jawel, hier is nóg een foto van de Samsung Galaxy F

En wederom krijgen we een goede blik op de metalen behuizing van de Galaxy F – of, zo je wilt, de Galaxy Alpha of de Galaxy S5 ‘Prime’, hoewel iets ons zegt dat het toestel toch echt niet onder deze laatste naam het levenslicht zal zien.

In ieder geval moet dít dan het toestel zijn waarmee Samsung de aanstormende concurrentie met QHD beeldscherm – 2560 bij 1440 beeldpunten – te lijf zal gaan.

Net zo significant is de vermeende releasedatum van deze Galaxy F/Alpha/etc.: die zal, aldus PhoneArena, rond dezelfde periode gaan vallen als de lancering van de nieuwe iPhone. Van toeval is hier uiteraard geen sprake – als alle roddels kloppen, uiteraard. Maar daar komen we vermoedelijk pas in de loop van de komende maanden achter, óf Samsung moet voor haar evenement overmorgen nog een verrassend konijn in haar hoge hoed hebben.

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Praat mee