Officieel: onthulling Samsung Galaxy Tab S op 12 juni

Eerder vandaag leek het al duidelijk, en nu maakt de officiële uitnodiging een eind aan alle speculatie. Op 12 juni vindt in New York’s Madison Square Garden Samsung’s Galaxy Premiere evenement plaats. Op het programma: de nieuwe Galaxy Tab S tablet serie.

samsung-galaxy-tab-s-onthulling Officieel: onthulling Samsung Galaxy Tab S op 12 juni

De bovenstaande officiële uitnodiging laat weinig aan de verbeelding over. Het motto – Tab Into Color – duidt op Samsung’s nieuwe tablets, en de kleuren- uitgestraald door tabletschermen – lijken te verraden dat inderdaad de nieuwe Galaxy Tab S modellen mét Super Amoled displaytechnologie ten tonele zullen verschijnen.

Een blik op de uitnodiging veegt tevens enige hoop van tafel dat we op dezelfde dag de lancering van de Galaxy S5 ‘Prime’ gaan meemaken.Wij kunnen ons tenminste niet voorstellen dat Samsung een dergelijk veelbesproken toestel zou onthullen zonder ook maar de geringste hint in de uitnodiging te verstoppen.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee