Introductie Samsung Galaxy Tab S op 11of 12 juni (update: de 12e dus – ook de Galaxy S5 Prime?)

Update 2: vergeet onderstaande speculatie. Inmiddels heeft Samsung het evenement officieel wereldkundig gemaakt. Zie HIER!

Update: het is niemand minder dan Samsung Mobile baas meneer Shin die bevestigt dat er op 12 juni een evenement plaatsvindt in New York’s Madison Square Garden. Daarmee is de zaak dus duidelijk. Rest de vraag of we op die dag alleen kennis kunnen maken met de nieuwe tablets, of dat ook de lancering van de langverwachte Galaxy S5 ‘Prime’ gepland staat. Barst los, geruchtencircuit!

Oorspronkelijke bericht:

Gisteren vroegen we ons al af wanneer we de introductie van de nieuwe Samsung Galaxy Tab S tablet met Super Amoled scherm kunnen verwachten – vandaag komt het gerucht dat dit mogelijk op 12 juni gaat gebeuren. Of een dagje eerder.

samsung-galaxy-tab-s-fcc-2 Introductie Samsung Galaxy Tab S op 11of 12 juni (update: de 12e dus - ook de Galaxy S5 Prime?)

De 10,5 inch Galaxy Tab S, gekiekt op de tafel bij de Amerikaanse FCC

Het zijn de Russen van de website Hi-Tech.mail.ru die gehoord hebben dat Samsung op 11 juni een evenement in New York in de agenda heeft staan. Het zou daar en dan zijn dat de nieuwe Galaxy Tab S serie zal worden onthuld: 8,4 en een 10,5 inch tablets met Super Amoled beeldscherm, al dan niet vergezeld van een XL broer met 13,3 inch display.

Kort na dit bericht uit het oosten, kwam uit het westen – bij monde van de Wallstreet Journal – het nieuws overwaaien dat dit evenement niet voor 11, maar voor 12 juni gepland is.

Op zich zijn we geneigd de Wallstreet Journal te vertrouwen in dit soort zaken, maar omdat beide data zo dicht bij elkaar liggen laten, concluderen we dat het niet zoveel uitmaakt. In ieder geval kunnen we op één van deze dagen kennis gaan maken met Samsung’s nieuwe premium tablet lijn.

Galaxy deal tips

Praat mee