Groot, groter, Samsung Galaxy Tab S 13.3?

Nog maar een paar dagen geleden zagen we de eerste afbeeldingen van Samsung’s eerste, grote – 10,5 inch – Amoled tablet, de Galaxy Tab S. En nu zien we de eerste details van een nog veel grotere tablet, met een schermdiagonaal van maarliefst 13,3 inch.

samsung-galaxy-tab-s-13-3-inch-tablet Groot, groter, Samsung Galaxy Tab S 13.3?

Deze Galaxy Tab XXL – mogelijk, maar allesbehalve zeker deel van de nieuwe Galaxy Tab S serie – gaat schuil onder de codenaam Warhol, en schildert een wereld waarin de grens tussen tablets en laptops compleet vervaagt.

Volgens de opgedoken informatie beshikt deze 13,3 inch Tab over een WQHD scherm: een resolutie van 2560 bij 1600 pixels. Deze is, in tegenstelling tot de andere Tab S modellen, van het LCD type en komt in een 4G en WiFi uitvoering.

Wanneer we deze XXL Galaxy Tab in de winkels zullen aantreffen is op dit moment nog niet bekend. We kunnen ons voorstellen dat Samsung haar nieuwe tablet serie begin september tijdens de IFA beurs in Berlijn zal introduceren, maar dit is speculatie.

Duidelijk is in ieder geval dat Samsung nog lang niet klaar is met het verkennen van nieuwe markten, met haar grote, en grotere Galaxy Tab modellen.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee