Stabiliteitsupdate voor Vodafone branded Samsung Galaxy S4

Vanaf vandaag is er een kleine update beschikbaar voor Vodafone’s branded Samsung Galaxy S4.

update-samsung-galaxy-s4-vodafone-december Stabiliteitsupdate voor Vodafone branded Samsung Galaxy S4

Nadat de unbranded Galaxy S4 begin april al een kleine update had gekregen die wat bugs fixte die onstaan waren na de grote update naar Android 4.4 KitKat, is vandaag Vodafone’s toestelversie – een Galaxy S4 die direct via Vodafone is gekocht – aan de beurt.

De update van vandaag brengt een iets nieuwere firmwareversie naar Vodafone’s Galaxy S4 – versienummer XXUFNC8 om precies te zijn. Hij is te installeren via het toestel zelf, of natuurlijk via Samsung Kies op de PC.

Heb jij deze update geïnstalleerd? Wat merk jij na deze update?

 

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

  1. crox zegt

    Vodafone in Amstelveen komt zijn beloften echt niet waar. 4G wordt meestal niet gehaald dus dat abonnement wordt niet ingevuld. Amstelveen is echt niet de 3e wereld, maar wel als het Vodafone betreft. Dus beter bij KPN, want die haalt dat aanzienlijk hogere kwaliteitsniveau wel!!!!

Praat mee