Nederlandse Samsung Galaxy S4 krijgt Android 4.4 KitKat update

Na de Galaxy Note 3, is de Samsung Galaxy S4 de tweede Galaxy die in ons land de sprong maakt naar de allernieuwste versie van het Android besturingssysteem 4.4 KitKat.

samsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-update-nederland-3 Nederlandse Samsung Galaxy S4 krijgt Android 4.4 KitKat update

Sinds vanmorgen kunnen Nederlandse gebruik(st)ers hun Galaxy S4 updaten naar Android 4.4.2 – firmwareversie XXUFNB8 – via het toestel zelf of via Kies op de PC. De update is ruim 355 MB groot, en brengt dezelfde vernieuwingen die we al kennen van de Galaxy Note 3. Zo zien we een vernieuwd vergrendelscherm, witte icoontjes in de notificatiebalk, aanpassingen aan de menustructuur door een aantal nieuwe opties, én de terugkeer van het 3×4 toetsenbord.

samsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-update-nederland-7-150x150 Nederlandse Samsung Galaxy S4 krijgt Android 4.4 KitKat updatesamsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-update-nederland-1-150x150 Nederlandse Samsung Galaxy S4 krijgt Android 4.4 KitKat updatesamsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-update-nederland-6-150x150 Nederlandse Samsung Galaxy S4 krijgt Android 4.4 KitKat updatesamsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-update-nederland-4-150x150 Nederlandse Samsung Galaxy S4 krijgt Android 4.4 KitKat updatesamsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-update-nederland-5-150x150 Nederlandse Samsung Galaxy S4 krijgt Android 4.4 KitKat update

De Galaxy S4 loopt na de update hier in ieder geval erg soepel, en ondanks het stoppen met benchmark-specifieke optimalisaties scoort ons redactionele toestel erg goed in bijvoorbeeld de AnTuTu benchmark: bijna 30.000 punten.

Heb jij jouw Galaxy S4 al voorzien van de nieuwe scheut KitKat? Wat merk jij zoal na de update?

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

  • rené zegt

   Nou mijn vriendin vrijdag update op der S4 gehad.
   Sindsdien is er niets meer mee te doen
   Echt zwaar klote.
   Heb geprobeerd om terug te gaan naar fabrieksinstelling
   Maar helemaal niets meer
   Denk dat telefoon rijp is voor de prullenbak
   EN dat voor een telefoon van amper 2,5 maand oud
   Lekker hoor Samsung
   Zonder het fatsoenlijk te vragen een update doordrukken
   Voorheen liep het telefoon als een tierelier.
   Ik hoop dat ik contact kan krijgen met Samsung zodat het probleem word opgelost.

    • Rene T zegt

     Bagger update gaat een beetje op apple lijken problemen met tomtom! sygic geprobeerd ook problemen!! batterij sneller leeg programma’s ongevraagd verborgen,loopt vast in sommige programma’s (apps) gaat voor jou bepalen als een soort beveiliging of een programma te benaderen is op je geheugenkaart b.v. (tomtom sygic) ga kijken of ik kan downgraden, DUS NIET UPDATEN!!

     • Diana zegt

      Ook ik heb heel veel problemen met mn S4 na de update! Apps zomaar weg en kan geen mail meer ontvangen!

   • cora zegt

    Hallo mijn sgs4 heeft ook de update gehad maar is een drama telf loopt steeds vast en valt dan uit vreselijk irritant.
    Heb jij dat probleem en weet je een oplossing?

    gr Cora

   • cora zegt

    Hallo Renee ik heb hetzelfde probleem mijn sgs4 loopt steeds vast en valt dan spontaan uit.
    Weet je misschien het telfnr van de samsung en heb je al een oplossing voor dit irritante probleem?

    gr Cora

   • S4 owner zegt

    Mijn S4 heeft zich al een tijdje terug geupdate en ik heb nergens last van. Mijn telefoon doet het nog gewoon naar behoren.

    • Patty zegt

     Heb precies hetzelfde. Na update loopt mijn hele telefoon hele tijd vast . Bepaalde apps kan ik nog amper gebruiken lopen vast. Me internet is 10 x erger geworden. zoo balen. Me telefoon is 3 maanden oud maar wat een waardeloze update!
     Gr. Patty

  • roel zegt

   Het downloaden is automatisch gebeurd. Hoe kan ik die update weigeren. Is nog niet geinstalleerd maar kan hem iedere keer maar 3 uur opschorten. En dat icoon blijft heel irritant in beeld staan. S4 mini van 3 weken oud trouwens

   • selma zegt

    Hi roel, aan die melding kan je helaas helemaal niks doen. Ik krijg ook elke 3 uur weer de pop up met de vraag of ik de update wil installeren. Je kan dit helaas nergens uitzetten.. erg vervelend

 1. Joeri S4 owner zegt

  Had men update vorige week al. Leuke update, iets sneller dan de vorige versie. Leuke witte icoontjes in de balk bovenaan. Het 3×4. Toetsenbord geweldig dat deze optie terug is.

 2. Brigitte zegt

  Bij mij synced m’n e-mail niet meer. Alleen wanneer ik via Instellingen op synchroniseren klik, ontvang ik mijn e-mail..
  Enige tips?

  • Anke zegt

   Als je met 2 vingers je statusbalk naar beneden haalt, dan moet je de knop synch. inschakelen (zoals je dat ook doet met Wifi/vliegtuigstand/bluetooth/enz

  • Jenny zegt

   Anke, als ik met 2 vingers naar beneden veeg krijg ik alleen te zien
   WIFI – GPS – GELUID – SCHERMROTATIE – BLUETOOTH – LEESMODUS – MOBIELE GEGEVENS BLOKKEERSTAND – SPAARSTAND maar geen sync ??
   Wat doe ik fout

  • Ellen zegt

   30 juli 2014 op 12:27
   Oplossing probleem email synchroniseren na update.
   Update verliep snel en toestel werkt nog sneller na update.
   Ik had het probleem dat mijn email niet meer binnenkwam automatisch. Dit heb ik als volgt opgelost.
   Op het hoofdscherm omlaag vegen, rechter bovenhoek vierkantjes aantikken, synch UITZETTEN anders loopt je batterij te snel leeg. Hoe krijg je dan toch automatisch je email binnen? Door simpelweg een ander emailprogramma te halen in de playstore. Ik heb het bekende witte email envelopje dat er standaard opstaat weggegooid en outlook gedownload in de playstore.
   Probleem opgelost, email loopt supersnel binnen terwijl toch in het homescreen de optie synch is uitgeschakeld wat ik perse wilde.

 3. djrally zegt

  Sinds de update is de optie apps verbergen verdwenen en al je apps die je daar verborgen had staan. Ik had daar voornamelijk de standaard apps neergezet maar wou weer wa apps terug halen wa nu nie meer gaat zoals de mail boxen en googel eart

 4. Anke zegt

  Voor de update stonden alle meldingen die ik binnen kreeg (WhatsApp/mail/enz.) netjes onder een streep onder de standaard apps die ik aan heb (wekker/3g watchdog/batterybot).
  Voorbeeld meldingen:
  Alarm set
  Mobile Internet: 13% used
  Batterij 56; 12 uur, 15 min over
  ——————————————
  WhatsApp bericht van ..
  3 nieuwe berichten

  Maar sinds de update staan alle meldingen rommelig door elkaar.
  Voorbeeld meldingen:
  3 nieuwe berichten
  Alarm set
  Batterij 56; 12 uur, 15 min over
  WhatsApp bericht van ..
  Mobile Internet: 13% used

  Heeft iemand dat ook? (Hoop dat mijn uitleg een beetje duidelijk is). Is het een instelling die verkeerd staat of is er gewoon bij de update iets mis gegaan.

 5. g.breuer zegt

  bijna alle hierboven genoemde klachten heb ik ook
  herstarten helpt niet klachten op te lossen, synchroniseren mailserver werkt niet meer. apps verdwenen . Baal,baal

  • arie vd giesen zegt

   Na update kitkat 4.4.2 geen mobiel internet meer.en tientallen apps verdwenen zoals ing app.droid stats.binck. gelukkig nog wel wifi. Balen zeg….

 6. kim zegt

  Ik heb mijn telefoon gisteren ge-update naar 4.4.2. En ik baal enorm. Telefoon valt steeds uit, opnieuw starten gaat niet, want hij gaat niet aan uit zichzelf, alle foto’s ben ik kwijt, facebook app werkt niet, aantal apps ben ik kwijt, sommige apps doen het niet.

  Weet iemand hoe ik de vorige versie er weer op kan zetten??

  • laura zegt

   Ik heb dit dus ook! Na het opnieuw opstarten waren een aantal apps die ik had geïnstalleerd ineens weg (zoals Facebook / instagram en meer) En ook al mijn foto’s zijn weg die ik zelf heb gemaakt! Wie helpt ons?

  • marco zegt

   Heb ook klachten nu. Tel valt steeds uit en opstarten lukt dan ook niet meer. Hoe kan het dat de een daar wel.en xe ander daar geen last van heb. Ik heb avg erop. Zou dit programma iets tegenhouden?

   • Pascal zegt

    AVG lijkt wel een probleem te zijn. Na update liep de batterij erg snel leeg. Ik heb de telefoon teruggezet in fabrieksinstellingen en hij liep als een zonnetje. HIj deed ook twee keer zo lang met de batterij als daarvoor, alleen was AVG nog niet geïnstalleerd. Toen ik dat deed ontstond het probleem van snel leeglopen en vastlopen ook weer, vooral toen ik de functie om apps te beveiligen aanzette.
    Nu die functie weer uitgezet en alles is weer koek en ei!

 7. melvin zegt

  Ik heb wel de update gehad!!
  maar ..*video is zwart/wit op youtube
  * icoontje batt wifi enz is ook kleurloos.
  voor de rest is het oke met kleur op de start menu maar niet de opgesomde hier boven..

  Is het te fixen?? en met een aangepaste update??

  Iemand hier ook last van???

  • Monique zegt

   Hier hetzelfde, alle icoontjes zijn wit bovenin, zwart wit video’s op YouTube. Ook miste ik een aantal apps die ik gedownload had.

   • Ronald zegt

    Ik had me tel ook geupdate alles werkt alleen dat je bovenbalk ook wit is zoals je batt en wifi en youtube speelt nu alles zwart wit af hoe komt dat heel irritant om te kijken ze moeten echt met een goeie update komen want dit is helemaal niks

 8. rob zegt

  Update ging prima. Bluetooth in auto werkte niet meer. Factory reset in auto (Renault Captur) noodzakelijk om opnieuw te ‘pairen’.

  • Cecie zegt

   Bij mij ook. Kan de mail niet meer updaten. Na de update had ik ineens twee e-mailaccounts (?) en hij haalde op verschillende tijden e-mails binnen. Heel verwarrend. Nadat ik een van de accounts had verwijderd en zelfs helemaal opnieuw het e-mailaccount heb ingesteld synct hij helemaal niet meer. Hij zegt dat de synchronisatie is uitgeschakeld. Maar ik kan hem ook nergens ‘aan’ zetten. Horendol word ik er van.
   Alle andere apps werken overigens wel en prima! Alleen die mail niet. Heeft iemand een tip/advies voor me?

  • Ellen zegt

   30 juli 2014 op 12:27
   Oplossing probleem email synchroniseren na update.
   Update verliep snel en toestel werkt nog sneller na update.
   Ik had het probleem dat mijn email niet meer binnenkwam automatisch. Dit heb ik als volgt opgelost.
   Op het hoofdscherm omlaag vegen, rechter bovenhoek vierkantjes aantikken, synch UITZETTEN anders loopt je batterij te snel leeg. Hoe krijg je dan toch automatisch je email binnen? Door simpelweg een ander emailprogramma te halen in de playstore. Ik heb het bekende witte email envelopje dat er standaard opstaat weggegooid en outlook gedownload in de playstore.
   Probleem opgelost, email loopt supersnel binnen terwijl toch in het homescreen de optie synch is uitgeschakeld wat ik perse wilde.

 9. bas zegt

  Hallo allemaal,

  Mijn ontvangst is ineens een heeeel stuk minder tot vaak helemaal niet sinds de update (telefoonsignaal). Wifi en g4 oke.
  Weet iemand een oplossing. Ik zit bij vodafone. Voor de update altijd prima ontvangst.

  • gerard zegt

   Google…meeste dingen zijn te vinden hoor.
   Zit hier met een s3 mini. Met wat aanpassingen 4.4.2 te draaien. Werkt perfect maarrrrrr… en dat geld voor de meeste van jullie problemen ook, instellingen. Wifi staat standaard geïnstalleerd maar moet wel signaal Europees aanzetten.

 10. lisette zegt

  Net de update gehad. Maar mn mail doet nou helemaal niks meer!
  Afgelopen tijd al regelmatig opnieuw moeten instellen maar nou zegt ie bekijk het maar 😉

  • Diane Keurentjes zegt

   Dit heb ik dus ook.. de homeknop werkt niet naar behoren en het knopje aan de zijkant om het scherm uit en aan te doen dus ook niet. Ook is het toetsenbord tergend langzaam en mis ik apps… waardeloos

 11. Bart Nouwen zegt

  Hier ook veel problemen op mn s4 sinds de update gisteren geinstalleerd:
  – wifi verbinding maken werkt soms en duurt lang voor opzetten verbinding
  – google play store doet geen updates meer
  – samsung apps updaten ook niet meer
  – na enkele minuten zijn alle instellingen niet meer te openen
  – herstarten blokkeert het toestel
  – factory defaults reset lost de bovenstaande problemen niet op

  Iemand een idee hoe je een roll back kan doen?
  Anders suggesties?

  Tweet naar Samsung_be gestuurd met vraag voor hulp. Nog geen reactie

 12. caro zegt

  Na de update valt m’n S4 gewoon spontaan uit. Bij volle accu. Moet op lader om weer aan te krijgen. Moet mastersync aanzetten om mail binnen te krijgen.
  Wil terug naar voor de update. Hoe!?

 13. Jeroen zegt

  Heb begrepen dat je niet terug kan naar de vorige update. De 4.4.2 kitkat is de meest slechte update ooit!
  Geen mail meer, Temperatuur is erg hoog en ook betreffende het weer. Icoontjes zijn ook veranderd van kleur. En zo lees ik erg veel klachten over de update.
  Ik verwacht dat we zsm een oplossing krijgen van Samsung, toch?

  • anneke zegt

   ik heb gisteren ook een update gehad en dat hebben ze ongevraagt gedaan belachelijk kan niet eens meer zien of mijn batterij vol of leeg is icoontje blijft wit bah

 14. Sandra zegt

  Dat met de temperaturen heb ik idd ook!
  Afgelopen woensdag 12 maart was ik boodschappen gaan doen. Heb de hele middag mijn telefoon in de tas gehad. Bij thuiskomst de telefoon uit m’n tas gehaald, wilde even op m’n telefoon kijken. Dus ik druk het scherm aan om te kijken of er nog berichten waren (niet veel) dus ik druk m’n scherm weer uit en denk: hè?! Heb ik dat nou goed gezien? 60 graden? Dus ik druk het scherm weer aan en ja hoor: Weer app gaf aan dat het maar liefst 63 graden celsius was, thuis.
  5 dagen later is dat NOG STEEDS!! Scherm tijdje uit, bij het aanzetten regelmatig 50+ temperaturen! Alleen bij het verversen gaat het drastisch omlaag naar normalere temperaturen.

  • Henk zegt

   Dit probleem had ik ook na upgraden. hij laat de temperatuur in graden fahrenheid zien en zeht dat het celcius is. Ik heb toen bij instellingen van dat bewuste scherm de temperatuur weergave eenheid veranderd van graden celcius naar farenheid even gecontroleerd of hij dat pakte en vervolgens weer teruggezet. Sinds dien geeft hij steeds de goede waarde weer.

 15. thijs zegt

  Wat een waardeloze update. Sinds de update niks anders dan problemen met mijn S4. Telefoon is ontzettend traag, klok op vegrendelscherm loopt niet mee, als ik de telefoon opnieuw opstart duurt het 5 minuten voordat ik de pincode in kan voeren…..
  Eén groot drama. En als ik nou voordelen tegen zou komen, maar ho maar, helemaal niks. Hoop dat er heel snel een nieuwe update komt om deze problemen op te lossen.
  Voor de mensen die nog niet geupdate hebben, NIET DOEN!!

 16. laura zegt

  Wie kan me helpen of herkend dit ook:

  Sinds de update viel me op dat een aantal geïnstalleerde apps niet meer op mijn telefoon stonden (o.a. Facebook / instagram / vertalen / pinterest en meer) Dat is allemaal nog niet zo erg.. ze zijn inmiddels weer opnieuw geïnstalleerd.. maar mijn foto’s ?!%$#%& Al mijn foto’s zijn nergens meer te vinden!

  Wie o wie kan me helpen. De foto’s die ik via whatsapp heb ontvangen heb ik nog wel.. mijn eigen foto’s en filmpjes niet meer!! 🙁

  • Caroline Maas zegt

   Hey Laura, dat probleem heb ik ook! Stonden jouw foto’s ook op je externe sdcard? Daar stonden de mijne namelijk en hoewel bij mijn lief zijn sdcard nog steeds zichtbaar is, lijkt mijn telefoon de gehele sdcard gewoon niet meer te herkennen! Hopelijk lost dit op, zodra alle andere apps ook aan de nieuwe versie aangepast zijn…

   Naast foto’s ben ik ook andere apps kwijt, alles wat op mijn externe sdcard stond. Ook als ik m’n telefoon aan de pc koppel, zie ik die sdcard niet meer. Overigens zie ik ook het internet geheugen van de telefoon niet via de pc.

   GRAAG SPOEDIG EEN OPLOSSING!!!

 17. mark zegt

  Na het updaten ben ik verschillende apps kwijt, en de batterij gaat erg snel leeg
  laat ze eerst updates testen, in plaats direct uit te geven!!!

 18. mark zegt

  evt een oplossing volgen samsung zelf:
  U kunt het probleem wellicht oplossen door het toestel te resetten. U kunt gaan naar:
  instellingen-backup maken en herstellen-standaardgegevens herstellen-alles verwijderen.
  Houdt u er rekening mee dat u gegevens
  kwijtraakt op het moment dat u de reset uitvoert. Het is daarom goed om van te voren de
  simkaart + geheugenkaart uit het toestel te halen en/of een backup te maken(via programma Kies)
  van gegevens op uw telefoon die u niet kwijt wilt raken.

 19. marieke zegt

  Goh wat een spijt! Ik heb alleen maar problemen sinds de update van vanochtend. Camera bug accu word loeiheet, galerij werkt niet meer, batterij al drie x opgeladen in 1 dag! Internet is traag en als klapper telefoon is al meerdere keren spontaan uit gevallen. Kan wel janken want hij werkte eerst super smooth!
  Aan iedereen: don’t try this at home!!

 20. caro zegt

  Krijg dit terug op m’n tweet naar Samsung Nederland:
  – Vervelend 🙁 Zou je middels Kies de update opnieuw moeten installeren?

  Kan toch niet de bedoeling zijn dat WIJ een fout van Samsung moeten proberen goed te maken?
  En waar zit dat dan? Kies?

  Zijn er überhaupt mensen waar de update wel goed is gegaan?

 21. Hans zegt

  Waardeloze update. Voor de update werkte het toestel perfect. Nu accu snel leeg, spaarstand werkt niet meer. Het scherm blijft gewoon aan staan. Veel apps verdwenen. Zelfs het icoon voor instellingen is verdwenen. Samsung, kom snel met een oplossing.

 22. Ingela zegt

  Gister de update gedaan. Geen mail meldingen meer, internet viel steeds weg en instellingen app was van m’n hele telefoon verdwenen (s4). Opnieuw opstarten leidde bij mij tot opnieuw updaten van app’s en alle problemen zijn dus automatisch opgelost!!

 23. Roos zegt

  Ik denk dat ik nog even wacht met updaten. Na al deze slechte reacties te lezen, ben ik bang om mijn telefoon te updaten. Bang dat ik ook zulke problemen krijg. Ik hoop dat samsung deze problemen snel oplost, want dit kan zo niet langer.
  Ik was hem net aan het updaten, maar heb hem na deze slecht reviews te kezen gelijk mee gestopt! Wat een drama reacties…. En wat een drama is die Samsung update……

 24. stijn zegt

  Slechte update! Ik kan zelfs de lijst met actieve apps niet meer openen. Als ik op de homeknop duw gaat mijn scherm gewoon vast staan heel raar!

 25. Caatje zegt

  Echt wat een troep! Was ik er maat nooit aan begonnen met mijn S4! Telefoon vreet batterij, loopt telkens vast moet 3 keer per dag opnieuw opstarten. Waardeloos! Als ik snel kies wil bellen duurt gewoon 20 seconden zonder gein! En dan wil je hem op luidspreker zetten en dat pakt hij dan niet. Naar mijn apps “opnieuw” in de playstore te installeren pakte hij gelukkig wel zo op dat je verder kon zonder opnieuw in te loggen op de apps zoal Facebook maar toch! Ik zeg Android kom op fix het! Dit gaat nergens over wat een meest afschuwelijke update. Voor diegene die de oude versie nog hebben….. ruilen?? Voordeel zie ik er tot nu toe nog niet in.

 26. koen zegt

  En ook hier een teleurgestelde updater… battery drain (op moment van schrijven 100% naar 86% in een half uur), traag internet, wifi valt weg, signnificant merkbare lag bij zelfs de simpelste taken…
  Spijt als haren op mijn hoofd.
  Een vriend van me heeft nnooit zulke problemen met zijn Nexus.. waarom verkloot samsung het toch altijd zo..

 27. Linda zegt

  IK WOU DAT IK DE UPDATE NOOOOOOOIT GEDAAN HAD!!!!!

  Wat een baggere troep!!!

  – ik heb het dure hoesje met s vieuw gekocht en daae reageert hij nu niet meer op. Ja het scherm gaat aan maar hij staat meteen vast!

  – de “home” button reageert nergens meer op en als hij het doet doet hij het pas een minuut later. Meestal krijg ik dan de voice messsage. Zo klote want daar kom ik dan ook niet meer uit!!!! En dat terwijl ik daar niet eens heen wou!!!!

  – de terug knop reageert negen van de tien keer niet en licht ook niet meer op!

  – het scherm loopt gewoon in het menu elke keer vast en dan moet de batterij er uit voordat ik weer verder kan gaan.

  – Verder niets meer gedaan met de telefoon want ik ben er helemaal klaar mee!!! en als er niet snel een vervolg update komt waardoor een telefoon van ruim 500 euro zijn knopjes kan laten gebruiken zoals je wel mag verwachten heeft deze telefoon niet lang meer te leven!!!

  Kortom!
  DOE DE UPDATE NIET!!!!!!!

 28. Mr. E.s zegt

  Ook ik ben er ingetrapt….helaas

  Telefoon loopt telkens vast en gaat soms zelfs uit het niets uit….
  Ook het probleem van de verdwenen apps is herkenbaar

  Hopen dat er op zeeeeeeeer korte termijn een oplossing komt….bedankt Samsung dat ik nu maar met mijn oude Nokia koelkast moet gaan bellen!

  • caro zegt

   Is er al een oplossing bekend voor het steeds vastlopen na de update. Word er iebelig van om steeds met oplaadsnoer de deur uit te moeten.

 29. Mieke van Herk zegt

  Ik wil graag mijn oude versie terug. Sinds ik de kitkat heb heb ik zeer onstabiele internetverbinding; zijn er apps verdwenen en kan ik mijn statusbalk soms niet en soms wel naar beneden krijgen.
  Wie heeft er een oplossing?

 30. cindy zegt

  ik heb ook de nieuwe update …en heb hier ontzettend spijt van…
  Apps die ik veel gebruik zijn weer helemaal leeg….. bijv de vape app waar ik precies op bijhield hoe veel ik bespaarde door niet meer te roken maar te dampen…………..
  Ook mijn email van mijndomein website krijg ik niet meer binnen synchronisatie probleem.
  Waardeloos! ! !

 31. Rob zegt

  Ik had ook dikke problems. Vooral met telefoneren ging het steeds mis. Vastlopen, uitgaan, leeglopende accu, hete battery. MIJN OPLOSSING: Ik heb alle apps die vanaf de sd kaart werken terug naar het toestel geheugen gezet. Verder heb voor de zekerheid het cache geeheugen leeggemaakt. Probleem opgelost! Het leek voor mij dus bij de communiecatie naar de sd kaart te zitten. Accu blijft ook lang vol. Na een dag normaal gebruik nog steeds 80% vol. Geen problemen meer gehad.
  Misschien heeft iemand hier iets aan.

 32. yolanda vG zegt

  Ook bij mij sinds de laatste update niets dan problemen. Apps die weg waren….apps die niet meer goed werken. Programma’s die niet meer lopen. Chrome die steeds crasht!!! Ziggo Tv die het niet meer doet. Terugkeertoets die het niet meer doet…..kortom een grote ellende!!!

 33. priscilla zegt

  Wat een waardloze update! Niet aan beginnen. Bij mij ook apps weg en de homeknop reageert pas na 10 seconden. En opeens eens camera bug. Lekker weer

  Als ik in een app bezig ben of op internet zit en zet hem even op standby om vervolgens weer door te gaan zit ik opeens op het beginscherm….
  Echt heel vervelend. Baal enorm. Hoop echt dat het snel opgelost wordt

 34. John Hunting zegt

  Mijn E-mail synchronisatie is na de update niet meer aan te krijgen
  het geef aan synchronisatie uit, en als je het vinkje aan zet komt er in beeld
  mastersynchronisatie is uitgeschakeld, weed iemand hier een oplossing voor.

  • Cecie zegt

   Ik heb exact hetzelfde (heb mijn vraag ook al op dit forum geplaatst), en kom er ook niet uit! Verder heb ik eigenlijk geen problemen…

 35. Daan zegt

  Update loopt bij mij prima, geen camera bug, email synct, batterij gaat lang mee. Geen vastlopers e.d. Ik heb voor de update wel een system cleanup gedaan met het programma mobile safe. Tijdens update telefoon aan de lader gehad. Had alleen geen 3g na de update maar dat ligt aan tele2, ff sms naar 401 met de tekst internet en ook dat werkt nu weer. Telefoon gebruikt veel minder geheugen nu.

 36. chris s zegt

  Wat een slechte update! Apps die niet meer werken als voorheen, batterij heel snel leeg. Heel ergelijk. Zoveel dezelfde slechte recensies. Wat gaan we hier zsm aan doen Samsung. Ik dacht dat ik jullie updates wel zou kunnen vertrouwen…..

 37. Dennis zegt

  Sinds ik m’n S4 geüpdatet heb, krijg is steeds een uitnodiging om me aan te melden op Picasa, maar dit wil ik helemaal niet. Erg irritant. Is er een manier om dit uit te zetten? Verder heb ik tot nu toe nergens last van.

 38. Cherish zegt

  Ik krijg geen e-mails meer binnen! Ik heb mijn account verwijderd en opnieuw toegevoegd, maar alles is weg :'( Hoop echt op een snelle oplossing.

 39. Roy zegt

  Let op! Ik zou idd maar even wachten met updaten. Gisteren de update OTA ontvangen en na installatie continu melding dat sim kaart niet gevonden is. Kortom, ik kan niet bellen of gebeld worden. Daarnaast: ‘s avonds hing toestel aan de lader. Volgende ochtend: gloeiend heet toestel met waarschuwing icoon dat batterij te heet werd. Dit is gewoon gevaarlijk.
  Ik ga naar een Samsung service punt want het toestel is nu onbruikbaar. Wacht dus maar even totdat er een goede update komt!

 40. Renske zegt

  Gister update gedaan, telefoon is sloom, was meerdere apps kwijt en als ik naar afbeeldingen ga loopt die vast en valt die uit!! Verder vind ik het heel irritant dat de camera geluid maakt terwijl je telefoon op stil staat. Pfff, not amused.

 41. Daan zegt

  Waardeloos telefoon direct leeg, staat ie nog op 40 procent, loopt direct vast weer opstarten voor de 100e keer, hoop dat er gauw een nieuwe update komt, en anders maar voor de rechter slepen die hap.

 42. kay zegt

  Wat een KLOTE update!
  Gsm gaat nu elke keer van zelf uit, ook als de batt nog vol is!
  terug zetten naar de vorige versie is geen optie meer.
  Je MOET updaten, anders blijf je een herinnering krijgen..zwaar iritant dusss dan maar updaten.

  geluiden werken niet meer naar behoren (batt leeg krijg ik geen geluid meer) uit zich zelf de gsm afsluiten, vast lopen.

  mensen doe NIET update!!!
  Het beste is nooit updaten en bij de originele software blijven

 43. Gaby zegt

  Heel fijn die nieuwe update!
  Ik krijg de helft van de tijd mijn scherm niet aan.
  Maar als ik de klachten hierboven lees, mag ik nog van geluk spreken geloof ik.

  Ben benieuwd of en zo ja wanneer Samsung hier op gaat reageren. Dit is waardeloos!!!!

 44. Marieke zegt

  Balen! Update gedaan van de week.. Apps weg. Gister ging hij ook niet meer aan. 4x opgestart (2x batterij eruit) en toen kon ik eindelijk mijn toegangscode invoeren. Traag toetsenbord. Wat een ellende. Homeknop werkt niet of traag. En terugknop hetzelfde verhaal. Als het dan werkt dan is het beginscherm zwart. Duurt ook weer even voordat dat herstelt is. Bereik is minimaal geworden. En met enkel dit berichtje is mijn batterij met 5% teruggelopen. Heb hem net vsn de oplader gehaald. S4 werkte super voor update.. nu bagger.

 45. Jacqueline zegt

  Wat een flut update!!! Alle bovengenoemde problemen heb ik ook op mijn S4. Wordt er tegenwoordig niks meer uitgetest ofzo? Vooral het feit dat ik niet mijn mail op kan halen vind ik knap irritant. G-mail werkt wel.

 46. Pascal zegt

  Heerlijke update, merk direct dat mijn S4 sneller is geworden. Voorheen nog wel eens last van lag bij menu’s, nu nooit meer. Zeer tevreden.

 47. jan zegt

  Inderdaad, batterij gaat heel snel leeg. 5 uurtjes aan. Geen gekke dingen er mee gedaan. Accu na al op 47%. Dus dat wordt 2 keer per dag opladen. Had ik maar noooooooooit die updaten gedaan.

 48. Gert zegt

  na kitkat update werkt mobiel internet niet meer en ontvangst signaal is veel slechter geworden slechts 1 streepje
  Hoop dat di snel wordt verholpen mag niet voor zo’n dure gsm

 49. pat zegt

  Gek..
  Nergens last van. Alle apps bestaan nog. Okay niet meer waar ze stonden maar sleep ze gewoon weer terug.
  Staan de apps niet onder Apps dan staan ze wel onder de gedownloaden apps

 50. Frans zegt

  Op mijn “oude” S4 had ik wel Kitkat al binnen. Ik heb nu een nieuwe S4 Black Edition maar updaten ho maar.

  Iemand hetzelfde probleem, nou ja probleem ….maar ik wil gewoon KITKAT erop hebben.?

  Of een oplossing?

  Thanks

  • Gerard zegt

   Hoi Frans,
   ik heb samen met een collega beide een S4 aangeschaft, ik de gewone zwarte en mijn collega de deep black editie en ik heb inderdaad al 2 weken geleden Android 4.4. kunnen installeren maar mijn collega krijgt inderdaad ook geen 4.4. De telefoon geeft gewoon aan dat de meest up-to-date versie al geïnstalleerd is. Heeft waarschijnlijk toch te maken dat de deep black een ander type is.

   Nog geen oplossing gevonden.

 51. Jack zegt

  Op zich functioneert het meeste goed met de volgende kanttekeningen:
  1. Toestel voelt heet aan
  2. Batterij loopt veel sneller leeg
  3. Een aantal apps zijn verdwenen

 52. Paul zegt

  Waardeloze update:
  Apps verdwenen van homescreens
  Af en toe loopt batterij heel snel leeg, door gps zoeken terwijl geen apps open staan
  Wifi ontvangst heel slecht
  Hoe kan ik deze update ongedaan maken.
  En Samsung weet van niks… Nee meneer dat horen we voor het eerst… Terwijl je overal klachten leest.

 53. Math zegt

  Na de update kan ik via mobiel internet geen mail meer doorsturen/beantwoorden. Als ik op een WiFi punt zit wel.
  Gaat om mijn Exchange (werk) mail.

  Iemand een tip?

 54. marrit zegt

  ook ik heb problemen, heb toestel 1 maand! krijg apps slecht geopend, terugknop doet het niet meer. Samsung doe hier iets mee zsm !

 55. ria zegt

  Heeft samsung al iets laten weten? triest dit, heb telefoon nu waarvan de batt nog geen 5 uur meegaat, ieder uur zowat 49 lopende app moet afsluiten, typen wat hij niet bij kan houden; maw: verschrikkelijk traag geworden! al mijn mappen verdwenen, vast lopen, voor de update was ik zo tevreden met mijn snelle S4 maar nu. . . . . . Doe er snel iets aan aub!

 56. danny zegt

  heb um geupdate men s4 even men mail weer in gestelt en alles werkt supper nu snap niet dat iedereen altijd problemen heeft

 57. ed zegt

  Hallo allemaal ook ik had alle problemen die jullie opnoemen witte iconen batterij snel leeg kon alleen maar opstarten aan laad snoer vervolgens de batterij eruit gehaald die stond bol telefoon is gemaakt Door rep centrum nieuwe batterij alles doet het weer alleen de iconen blijven wit wie krijgt de kleur terug

 58. martijn zegt

  Update? Vandaag mijn s4 black editon gekregen maar hij blijft op 4.3 staan al meerdere keren handmatig geprobeerd maar niks te vinden.

 59. ludo zegt

  Na de update van mijn Samsung galaxy s4 naar kitkat geeft de weerapp verkeerde temperaturen aan.
  Wie heeft er een oplossing?

 60. Milou zegt

  Ik werd vanmorgen wakker en opeens doet die hij heel raar.
  Batterij was helemaal vol. Ik zie dat er berichten zijn en wil deze lezen maar het scherm reageert niet of soms érg traag. Opnieuw opgestart, geen effect. Batterij en simkaart eruit voor tijdje, geen effect. En dat terwijl die het 9 uur van te voren nog deed zonder problemen!
  Na de update wel inderdaad ook allemaal apps kwijt die ik weer moest downloaden..
  Ook mistte ik was foto’s zag ik.
  Batterijduur is daarentegen ook flink ingekort!

  Iemand herkent wat hier staat?

 61. Jan zegt

  Na de update kan ik geen recente mail meer ontvangen. Krijg gewoon de mail TOT 1 maand geleden, dus lekker handig. Vandaag gebeld met Samsung en die gaan mij zaterdag terug bellen voor een oplossing. Volgens Samsung was dit een instellingsprobleem maar heb dit probleem ook op mijn Samsung tablet. Heb de e-mail instelling exact overgenomen van de S3 van mijn vrouw, deze kan wel gewoon verzenden en ontvangen, maar met mijn S4 kan ik HELEMAAL niks, ook na het diverse malen opnieuw instellen van mijn account. Wat een gigantische but zooi die update en nu maar afwachten of Samsung een oplossing heeft.

 62. antoinet zegt

  hoi,hier ook zwaar klote,heb geen last van apps die verdwenen zijn,maar zodra ik bij huis weg ben totaal geen internet meer,krijg het niet meer aan ,en hij zegt on de 3 sec,cloud is gestopt,kan niks meer ermee!!!Wat is CLOUD?

 63. jan zegt

  En ondanks alle ellende gaat men vrolijk verder met automatisch en ongevraagd updates op je telefoon downloaden zonder dat je de download kunt verwijderen of de installatie kunt weigeren. De lui die dit doen zijn kwaadaardiger dan muggen, want van muggen kun je jezelf verlossen.

 64. Jordi zegt

  bij mij was ie ook in een keer geupdate en nu krijg ik elke 2 sec de melding van Cloud Stopt, wie weet hoe je dat kan verhelpen?

 65. Ed zegt

  Als ik de verhalen hier zo lees durf ik hem haast niet te updaten. heb hem wel on the air binnen gehaald. Ik krijg nu iedere keer de melding: software update nu installeren druk iedere keer op later, maar kan dit 3 uur uitstellen en dan heb ik de melding opnieuw. weet iemand hoe ik deze update helemaal kan stoppen want ik gebruik mijn geheugenkaart voor Sygic en andere apps.

  • Marga zegt

   Helemaal stoppen lukt helaas niet maar langer dan 3 uur uitstellen wel. Als je in het startscherm de balk naar beneden trekt en je vinger even op “software update” houdt dan verschijnt “app info” daar op tikken en in het scherm dat verschijnt op “gedwongen stoppen” tikken en op “ok” dan verdwijnt het in ieder geval voor een dag. Heb gemerkt dat ik ‘m ’s nachts weer binnen krijg maar ach, dat is nog altijd beter dan elke 3 uur.

 66. Ed zegt

  Als ik geluk heb ben ik er nu vanaf.
  Heb op de balk met de melding lang gedrukt en toen kwam ik in de app-info daar kun je hem gedwongen stoppen en wissen.

 67. Joop zegt

  Waardeloze update!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  – Soms om onverklaarbare redenen niet bereikbaar
  – Telefoon valt steeds uit en opstarten lukt enkel met laadsnoer
  – Missende apps
  – Batterij na enkele uren leeg

  Nog geen paar maanden terug vertelde ik iedereen dat dit toch wel de beste telefoon was die ik ooit had gehad. Nu een grote waardeloze bende!!!!

  Lang leve de nokia 3310

 68. Paul zegt

  Sinds de laatste update reageert mijn display regelmatig niet meer. Ook kan ik zelfs binnenkomende telefoontjes niet beantwoorden als het display vastloopt. Dit gebeurt wel 10x per dag en is behoorlijk irritant! Volgende smartphone dan toch maar een Iphone..?

 69. piet zegt

  NA EEN WAARDELOZE ERVARING:
  1,5 week zonder apps e.d.
  bij mij werkte de volgende oplossing!

  SIM ERUIT, SD ERUIT EN OPNIEUW OPSTARTEN.
  ALLE APPS WEER TERUG 🙂

 70. marl1 zegt

  Ok s4 totaal niet meer bruikbaar…..

  Of dat door update komt geen idee…

  -youtube filpjes zwart wit en gestreepte weergave
  -wifi niet meer ingeschakeld te krijgen als ik de wifi aanzet lukt dat dus niet. De button blijft griks en wordt niet groen (begon met steeds instabiel Internet en nu dus totaal foetsie)
  -foon loopt meerdere malen vast
  -luidspreker geeft alleen nog heel zacht geluid

  Na terugzetten naar fabrieksinstellingen werkt wifiknop dus niet meer. Voor de reset uotgebreid op virus gescand en melding …vornerable heartblood gehad. Hierna dus gereset en nu geen wifi meer mogelijk en geluid doet het nog steeds niet en youtube nog steeds gare weergave.

  iemand tips ajb? Foon totaal niet bruikbaar zonder wifi of beltoon die niet hoorbaar is door gare luidsprekers

  wat is dit???

 71. marl1 zegt

  Ok, wat heeft geholpen;

  Terug naar fabrieksinstellingen zetten en vervolgens de sim en sd kaarten eruit en de batterij eraf. Een dag laten liggen en nu doen wifi en youtube het weer naar behoren.

  De luidspreker geeft nog steeds zacht geluid.

  Ik ga de kitkat update iig voorlopig niet weer uploaden.
  Sowieso voor de luidspreker naar een Samsung servicepunt.

  Maar de foon is nu iig weer bruikbaar.

  Succes lotgenoten!

 72. Kelly zegt

  Doe de update niet, ik had nog nooit een update geaccepteerd, maar deze bleef maar aandringen dus ik dacht vooruit… nou dat is een heeeeleee grote fout geweest.

  Sommigen apps waren ineens verdwenen, telefoon loopt constant vast en kan de telefoon voor nog geen uur uit het stopcontact halen of hij is alweer leeg.

  Mijn camera aan de voorkant doet het niet meer, kan niet meer bij mijn foto’s.. voorheen had ik nergens last van en was ik onwijs happy met mijn galaxy S4….

  Samsung, misschien moeten jullie de update de volgende x eerst even zelf testen voordat je iemand anders met je troep opzadelt.. 😉

  niet te geloven..

 73. Dave zegt

  Bij mij werkte ook div. Zaken niet meer zoals email synchroniseren. Daarnaast gaat bluetooth steeds uit. Daardoor werkt de handsfree telefoon in de auto niet meer. Hopelijk snel een fix .

 74. serienummer12 zegt

  Heb sinds de update geen mobiel dataverkeer meer, ook films op YouTube spelen niet meer goed af. (beeld is allemaal grijze vakken) voor de rest werkt het nog wel, maar batterij is wel snel leeg. Hopelijk komt Samsung snel met een nieuwe oplossing.

 75. Bob zegt

  Ben er helaas ook ingetrapt, backup gemaakt en terug naar Fabrieksinstellingen gegaan, toen alles weer terug gezet , resultaat: iets beter maar blijft vaak rebooten, als de fix lang uitblijft “downgraden” met Odin wellicht de enige optie……….

 76. zegt

  Nou nou nou wat een bagger. Welkom op Kitkat, NOT!!!
  Geen verdwenen apps, maaaaaar ook geen mobiel internet meer.
  (alle instelling staan wel goed en zoals ze waren)

  Ik kan niet meer bellen? en/of gebeld worden? Hoe kan dit
  ik kan niet meer op mobiel-internet (alleen nog WiFI)
  ik kan me niet meer aanmelden op het netwerk van T-Mobile
  (lijst met beschikbare netwerken blijft leeg, hij vindt niets meer op 20402 na?)

  Ja, lekker ff een keer op OK klikken voor een samsung-update naar android 4.4.2

  Mijn Samsung s4:
  2 x batterij vervangen (70euro)
  1 x beeldscherm vervangen (150 euro)
  en nu dus dit… echt de slechte telefoon dit ik ooit gehad heb, altijd is er wel iets wat niet wekt of kapot gaat.

  TIJD voor een nieuwe LG G3 die straks uitkomt, helft van de prijs en werkt altijd, mijn eerder HTC-Desire en Sony-Experia waren ook perfect, nooit problemen, maar met mijn samsung is altijd wel wat.
  Net zoals nu met de update naar Kitkat.

  Morgen mijn telefoon maar rooten en een goede custom roms erop zetten, andere oplossing zie ik niet.
  ik wil weer bellen en gebeld kunnen worden, en mobiel internetten!!!!!

  Samsung bedankt! (NOT!)

 77. Linda zegt

  Fijn, bij mij ook apps verdwenen waarin ik (voor mij belangrijke) informatie over mijn pasgeboren baby had opgeslagen. Whatsapp is ook weg, baal als een stekker! Ook puur geupdate omdat ik gek werd van de meldingen. Dit was pas vanmorgen dus of mn telefoon nog 100% werkt moet ik nog ervaren. Beter niet downloaden!!

  • Ilona zegt

   droppbox is een optie die verzameld overal je foto’s in. Wel zo handig dan gaan ze niet verloren. Als ik foto’s maak met mijn samsung galaxy s4 gaan ze meteen op mijn hoofdpc, en tablet wel zo handig!

 78. rfg zegt

  Als je nog geen update hebt gedaan maar steeds die popup krijgt:
  Zet je wifi uit en bij toestel info automatische updates uitzetten.
  Ga naar alle applicaties in applicatiebeheer dan zij je twee apps software update draaien. Stop die gedwongen en verwijder de data.
  Dan ben je ervan af.
  Heb je de update wel gedaan? Jammer. Dan heb ik geen oplossing

 79. Chantal zegt

  Hoi allemaal,

  Sinds eergisteren heb ik de Samsung Galaxy S4. Waarschijnlijk net als iedereen zou doen, wil je alles weten over de telefoon en bekijk je alles.
  Nu heb ik meteen gemerkt dat de batterij wel erg snel gaat, te bedenken dat mijn nummer nog niet is overgezet en ik dus niet veel kan (Whatsapp, Facebook etc heb ik dus nog niet). Puur en alleen het toestel ontdekken. Alleen vannacht is er niets van de batterij af gegaan. Maak me zorgen over het feit dat ik straks wel apps gebruik.

  Een groter probleem vind ik mijn wifi. Verbinden lukt wel, internetten ook. Echter zodra ik de telefoon vervolgens (met wifi nog aan) vergrendel en vervolgens een tijdje later wil ontgrendelen, loopt de boel vast. Telefoon start uiteindelijk zelf opnieuw op met soms een goed eind en soms nog een keer opnieuw opstarten. Wifi heb ik dus uitstaan, maar ik denk niet dat dit de bedoeling is wanneer ik mijn telefoon echt kan gebruiken.

  Nieuwe updates zijn er niet, heb de telefoon sinds eergisteren dus resetten etc lijkt me ook niet nodig.

  Iemand ervaring hiermee?

 80. Merel zegt

  Hoi,

  Sinds ik de update heb uitgevoerd zijn al mijn foto’s verdwenen.
  Hoe ga ik deze terug krijgen? Weet iemand dit? Of waar ik terecht kan om ze terug te krijgen… Ik hoop het zo want baal hier enorm van..

  Gr Merel

 81. Merel zegt

  Nog een vraagje…
  Hebben jullie nu ook dat het GPS icoontje is veranderd van naam sinds die update?
  Het heet nu locatie bij mij….

 82. Ferry zegt

  Hier ook dikke problemen met de S4 na de update. Hoogste temperatuur was 78 grd, telefoon bij de camera heet daar zit ook de processor die blijft continu draaien. Veel Apps zijn verdwenen.
  De Batterij is na een paar uur bijna leeg.
  Nu de S4 zonder sim en sd op gestart en weer afgesloten , daarna de batterij 15 min uit de S4 gelaten.
  Het ziet er nu beter uit ( niet te vroeg juichen ).
  Nu hopen dat Samsung snel komt met een nieuwe release …

 83. andre boogaart zegt

  Heb me s4 nu een week na 1 dag kwam er de update dacht nog zal toch niet zo zijn als met de s3
  Maar helaas een half uur na de update onstabiele wifi verbinding
  Heb nu contakt opgenomen met samsung
  Wordt vanavond gebeld dan gaan ze via de app smart tutor kijken of ze iets kunnen vinden want dit probleem was bij samsung onbekend

  Nou ben benieuwd laat morgen weten of ze wat gevonden hebben en een oplossing hebben

  Andre

 84. Monique zegt

  Ook mijn S4 geeft sinds het weekend problemen. Het begon met geen bereik, toen geen 3G en 4G, Wifi is sinds een aantal weken al lastig, vooral thuis. En sinds gister loopt hij vast en gaat steeds uit, Als ik hem dan al aan krijg is het voor 2 sec. en springt weer uit. Vanmorgen update geïnstalleerd en nu ook problemen met email. Wat hiermee te doen ?? Ik heb de S4 sinds oktober 2013 en nooit eerder problemen gehad.

 85. Harm zegt

  Bij mij valt toestel ook zo maar ineens uit, komt het Samsung logo in beeld en herstelt het toestel zich weer. Lekker als je gebeld wordt, not…….ook valt af en toe de Blue Tooth verbinding even uit en maakt dan weer contact, voorheen nooit maar dan ook nooit last van gehad. Toestel is dus onstabiel op dit moment, hoop op een update die de ellende herstelt. Durf zo geen instantie te bellen, daar gesprek zo afgebroken kan worden. Zou toch niet mogen kunnen met zo’n duur toestel?! Hoop op snelle actie van Samsung!

 86. Svenja zegt

  Heb hem nog niet ge-update maar ikweet niet hoe jullie het gedaan hebben, want als ik het een update zou laten doen ga ik naar iemand (of een bedrijf ) die er verstand van hebben, is dat misschien een goed idee. heb mijn telefoon nog net 2 dagen maar ik wil hem niet meteen “slopen” .

 87. Ilo zegt

  Hier hetzelfde ellende, S4 gaat uit wanneer het zelf wil, lijd echt een eigen leven, ik kan er helemaal niks mee, Ik kan ook geen foto’s maken en kan mijn gallerij niet eens openen laat staan verwijderen. Ik snap er de ballen niet van, ben maar een leed in die toestellen. Updates doet ie automatisch en heb het al opnieuw in fabrieksstellingen laten zetten en ben er niks mee opgeschoten, ja meer ellende!! Misschien wil mijn S4 wel zwemles…

  • gerard zegt

   Google…meeste dingen zijn te vinden hoor.
   Zit hier met een s3 mini. Met wat aanpassingen 4.4.2 te draaien. Werkt perfect maarrrrrr… en dat geld voor de meeste van jullie problemen ook, instellingen. Wifi staat standaard geïnstalleerd maar moet wel signaal Europees aanzetten.
   Voor account die niet meer werken mensen…ga naar instellingen. Apps..en dan die storende apps zoals bijna alles van google cashe wissen NIET GEGEVENS alleen cashe. Ook telefoons niet kapot gooien of zwemles geven. 🙂

 88. Ilona zegt

  Weet iemand waar ik het steeds herhaalde herinnerings geluidje kan uitzetten? Iedere 8 minuten gaat die af !!! Ik heb alles al nagekeken maar kan het nergens vinden, ik denk steeds dat ik een whatssapp bericht heb omdat het geluid hetzelfde is, maar nee hoor, ik word er echt gek van…helpppp

 89. Ruud zegt

  Als ik mij niet vergis is er voor de Samsung Galaxy S4 afgelopen weekend een update geweest. Sindsdien ontvang ik geen e-mail meer, verzenden lukt nog wel. Synchroniseren etc. is ingeschakeld. Wie heeft de oplossing?

 90. Ferdie zegt

  ook ik kan na de update van vorige week geen mail meer ontvangen. in alle bovenstaande berichten zie ik nergens concreet een oplossing hoe te handelen voor iemand die weinig verstand van telefooninstellingen heeft. wie kan mij helpen in eenvoudig taalgebruik zodat ik weer mail kan ontvangen.

 91. Thijs zegt

  Mijn telefoon gaf aan dat ik kon updaten naar Android kitkat. Alleen het installeren lukte niet, daarna extra ruimte gemaakt op mijn tel maar vervolgens is de hele update verdwenen. Er staat nu dat ik de laatste software al heb, terwijl ik 4.2.2 heb.

 92. syarina zegt

  Mijn s4 viel vandaag uit en gaat niet meer aan sinds deze waardeloze update . Bedankt Samsung voor deze geweldige actie

 93. Street Wolves NL zegt

  in maart, dit jaar, kreeg ik in mijn kpn de melding dat ik een half jaar voordat m’n abonnement verloopt, het kon verlengen. mooi d8 ik, want ik wilde graag de S4, mooie camera, groot eigen geheugen enz.
  veel plezier met de telefoon.
  toen, een 2 maanden geleden kwam er een update. zal wel zo horen d8 ik dus installeren die update.

  daarna ging alles goed, ik merkte eigenlijk geen verschil. geen problemen.
  nu het rare: 2 weken terug merkte ik dat de pakketgegevens voor internet vanzelf aanging. ik let goed op het niet overschrijden van mijn databundel.
  nu kan ik het dus niet goed in de gaten houden. voordat ik ga slapen kijk ik of het aanstaat, vaak wel, dan zet ik het uit en de volgende morgen staat het opeens weer aan. heb ruim bereik met wifi in huis.
  ook is er steeds een meldingsgeluid of trilling (tel geluid uit) om de paar minuten.
  als ik met iemand bel hoor ik maar de ander ook, om de halve minuut 2 irritante piepjes achter elkaar.

  is er iemand die deze dingen ook heeft ? ik heb veel reacties gelezen hier om wat te ontdekken en te leren.
  verder geen problemen met deze S4 zoals veel mensen het hier beschrijven

 94. Rafaela Schiffers zegt

  Net als vele anderen kan ook ik sinds de update geen mail meer ontvangen op mijn Galaxy Note2, wel gmail werkt. Heeft Samsung hier geen oplossing voor?

 95. Sascha zegt

  Ik had ook het probleem dat de verborgen apps niet meer zichtbaar kon maken. Heb lang moeten zoeken op heel veel fora, maar als opnieuw opstarten niet werkt kan je dit proberen:

  ga naar:
  instellingen > meer > applicatie beheer > alles
  zoek de app “TouchWiz-start”
  klik op “cache legen” and “gegevens wissen”.

  Je moet wel je apps opnieuw sorteren en aan het homescherm toevoegen dus maak screenshots als dat nodig is.
  Bij mij stonden de verborgen apps er gewoon weer tussen. Succes!

 96. Mke zegt

  Ook ik kan sinds 2 augustus geen emails meer binnenhalen. Synchronisatie van het ophalen van mails werkt niet meer. Wie kan mij helpen?

 97. houssain zegt

  Hallo,

  Ik heb hier een een samsung galaxy s4 liggen.

  Ik heb alleen google chrome op het toestel dus geen browser en de slim schuiven, pauzeren etc. Doet het niet, ik heb al een beetje op internet gekeken wat de verschil is tussen de echte en neppe, maar het klopt gewoon wat ze op het internet vertellen, maar ik weet het nog steeds niet zeker.

  Mvg

 98. Robert-jan zegt

  Goedendag

  Ik heb android 4.4.2 op mijn s4 mini.
  Nu Heb ik meerdere email account in de e-mail app.
  Per email account is er een bepaalde kleur om makelijk de inkomende mails uit elkaar te houden.
  Maar weet iemand hoe ik die kleur kan veranderen.

  Groetjes rj

 99. houtworm zegt

  voor de gmail app werkt het als volgend;
  het veranderen van de label kleur doe je van uit de browser op een pc. de mobiele website heeft deze optie zover ik weet niet. ga naar gmail.com log in. zweef met de muis boven een klein driehoekje helemaal Links.
  bij mij staat er kringen naast. je ziet dan de verschillende email accounts staan druk dan op het kleurtje er naast.
  ik heb vorige week de update geïnstalleerd. android 4.4.2 werkt perfect en alles staat nog steeds op de zelfde plek. ik ben dik tevreden 😉

 100. Piranha zegt

  Betreft Samsung S4 Mini:

  Na de laatste firmware update of update van Android 4.3 Jelly Bean naar Android 4.4 KitKat op 25 september 2014, werkt mijn camera niet meer na behoren toestel slaat volledig vast.
  De camera werkt ook niet meer met Whatsapp, de camera wil niet inzoomen en laat vervolgens mijn Samsung s4 mini vast lopen.

  Ook krijg ik een melding dat de “Samsung kopen in app” bijgewerkt moeten worden.
  Als ik dan vervolgen op bijwerken druk krijg ik de foutmelding: “bijwerken mislukt” probeer het later opnieuw.

  Zijn er meer mensen die hier last van hebben of zijn er mensen die hier al een oplossing voor hebben gevonden.

  Greetz Piranha

 101. Piranha zegt

  Nader bericht. Als het bij meerdere personen voorkom dat de camera het toestel laat vast lopen. Dan is het mogelijk op te lossen door in plaats van het toestel uit te schakelen en opnieuw in te schakelen (wat ik deed) de optie opnieuw opstarten te selecteren.

  Met vriendelijke groeten Piranha

 102. anouk zegt

  Had ik het maar nooit gedaan! Ik had al e3n onderbuik gevoel maar had ik er maar na geluisterd.. youtube beeld blijft hangen, smsjes kan ik niet meer lezen alleen via externe apps en noem maar op..

  Waardeloos Samsung!!!!!!! Ben echt enorm pissig hierom, als je wat doet, doe het dan goed.

 103. Martzia zegt

  Ik had in december 2014 een galaxy s4 gekregen.
  alleen maar problemen mee, hing vast, zwart beeld, kreeg die niet meer ontgrendeld,…
  3 keer laten opsturen, pas bij de 4e keer kreeg ik een nieuwe (dus 2 en een halve maand later)
  en ook deze heeft het al gehad en het valt me op dat die dat doet wanneer er een update is van een app..
  heeft er iemand een idee hoe ik dit kan verhelpen? ik laat mijn apps niet automatisch bijwerken en ik heb nooit de gegevens van mijn eerste s4 overgezet naar de nieuwe…
  alvast bedankt!!

Praat mee