Samsung Galaxy S5 Zoom duikt op in AnTuTu benchmark, specs bevestigd

De laatste weken duikt de cameravariant van de Samsung Galaxy S5, de Galaxy S5 Zoom met enige regelmaat op. Vorige week werd hij zelfs op de gevoelige plaat vastgelged. En nu krijgen we een indruk van de prestaties van het toestel, en zien we de belangrijkste specificaties bevestigd.

samsung-galaxy-s5-zoom-benchmark-specs Samsung Galaxy S5 Zoom duikt op in AnTuTu benchmark, specs bevestigd

De mannen van Sammobile wisten de hand te leggen op een aantal schermafbeeldingen van de Galaxy S5 Zoom, die net een rondje in de AnTuTu benchmarktest achter de rug had.

Hieruit valt op te maken dat het apparaat uitgerust is met dezelfde hexacore processor die je ook kunt aantreffen in de Galaxy Note 3 Neo. Dit is een processor met twee ARM Cortex A15 kernen met een kloksnelheid van 1,7 GHz, en vier Cortex A7 kernen die op 1,3 GHz vooral energiezuinig zijn. De prestaties van deze processor doen niet onder voor andere quad- of octacore chips, zoals de AnTuTU score van ruim 33000 punten laat zien.

Verder wisten we al dat de Galaxy S5 Zoom voorzien is van een 4,8 inch 720p beeldscherm, 2 GB RAM en Android 4.4 KitKat. Maar centraal staat natuurlijk de 20 megapixel camera met 10x optische zoom, een Xenos flitser en optische beeldstabilisatie.

Wanneer Samsung de S5 Zoom officieel wil aankondigen is niet bekend – laten we het maar houden op binnen nu en een maand of anderhalf.

 

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee