Samsung Galaxy S5 Zoom a.k.a. Galaxy K op de foto

Nadat we recent al meer te weten kwamen over de technische specificaties van de Samsung Galaxy S5 Zoom, is deze camera-georiënteerde versie van de Galaxy S5 nu daadwerkelijk te zien op de foto. Opvallend genoeg noemt de maker de foto het apparaat overigens Galaxy K Zoom, wat mogelijk de interne codenaam van het toestel is.

samsung-galaxy-s5-zoom-k-zoom Samsung Galaxy S5 Zoom a.k.a. Galaxy K op de foto

 

Op de foto zien we een toestel dat inderdaad uitgerust is met een indrukwekkende 20 megapixel lens met 10x optische zoom. De nep-leren achterkant kennen we uiteraard al van andere recente Galaxy toestellen, en hoewel de foto slechts één zijde van deze Galaxy S5 Zoom toont, lijkt het zeker dat deze, zoals eerder voorspeld, een stuk slanker is dan zijn voorganger, de Galaxy S4 Zoom.

Verder is deze S5 Zoom voorzien van een 4,8 inch beeldscherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, en een 1,6 GHz quadcore processor. Om het cameraplaatje helemaal af te maken is er een Xenon flitser aanwezig.

Er zijn maar weinig redenen om aan te nemen dat we op deze foto níet the real thing zien – en dus rest er, naast de vraag of het toestel nu S5 Zoom of K Zoom zal heten, alleen de kwestie releasedatum. En als we daar al naar moeten gaan raden, houden we het maar op: ergens deze zomer.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee