Samsung Galaxy S5 nu met gratis Gear Fit bij Vodafone

Het is bijna zover: over een paar dagen worden de eerste exemplaren van de gloednieuwe Samsung Galaxy S5 in de Nederlandse winkels verwacht. Tegelijkertijd zien we ook de komst van de Gear Fit – een mooie, slimme armband waarop je o.a. al je inkomede notificaties kunt bekijken. Deze laatste krijg je nu gratis bij de Galaxy S5, als je ‘m incombinatie met een abonnement bij Vodafone bestelt.

samsung-galaxy-s5-gear-fit-gratis1 Samsung Galaxy S5 nu met gratis Gear Fit bij Vodafone

De Gear Fit won recent al een award voor Best Mobile Device tijdens het grote Mobile World Congress in Barcelona. De armband is compact, en uitgerust met een 1,84 inch gebogen Amoled schermp(je), waarop je ontvangen berichten kunt lezen, notificaties bekijken, en andere functies van je Galaxy smartphone bedienen. Ook is de Gear Fit uitgerust met een aantal fitness-gerelateerde functies, zoals een hartslagmeter en een personal coach functie.

Je ontvangt de Gear Fit momenteel gratis als je bij Vodafone een Galaxy S5 bestelt in combinatie met een RED of RED Super abonnement. Alle details van Vodafone’s aanbieding vind je HIER.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

  1. Christian zegt

    Geldt deze actie alleen bij de Vodafone winkel en Belcompany of ook bij retailers als Studentmobiel in combinatie met een Vodafone-abonnement?

Praat mee