Samsung Galaxy Ace Style officieel voorgesteld

Vorige week was de Samsung Galaxy Ace Style in Duitsland al in volle glorie te zien, en nu is hij dan echt, écht officieel onthuld.

samsung-galaxy-ace-style-zwart Samsung Galaxy Ace Style officieel voorgesteld

Zoals we een tijdje wisten zat deze nieuwe uitbreiding van Samsung’s populaire Galaxy Ace serie eraan te komen. De Ace Style is een onopvallend, compact toestel, met een vier inch WVGA (800 bij 480 pixels) beeldscherm. Binnenin draait alles op een 1,2 GHz dual core processor, met 512 MB werkgeheugen. Standaard is er 4 GB opslagruimte aanwezig, die natuurlijk met een microSD kaartje uitgebreid kan worden. De Galaxy Ace Style heeft een vijf megapixel camera zonder LED flitser aan de achterkant, en een VGA camera aan de voorzijde.

samsung-galaxy-ace-style Samsung Galaxy Ace Style officieel voorgesteld

Verreweg het meest interessante ‘onderdeel’ van de Ace Style is dat het toestel standaard op de nieuwste versie van het Android besturingssysteem – nummertje 4.4 bijgenaamd KitKat -draait, inclusief dezelfde vernieuwde interface die we al kennen van de Galaxy S5.

Hoe interessant de Galaxy Ace Style daadwerkelijk is, zal blijken zodra we de prijs van het toestel te weten komen. Als Samsung de prijs echt laag houdt, is dit dankzij Android 4.4 en de nieuwe interface een interessant instapmodel Galaxy. Mocht de prijs – zoals verwacht – daadwerkelij boven de 200 euro uitkomen, is het maar de vraag in welke markt het toestel echt past. Afwachten, dus, hoeveel de Ace Style moet gaan kosten.

Foto’s van het toestel live in actie kon je vorige week HIER al zien.

(via)

 

Galaxy deal tips

Praat mee