Samsung Galaxy Core Prima, Ultra, Max en Galaxy Ace Style in aantocht?

Hèhè, even geen nieuws over de Samsung Galaxy S5. Want als we een aantal merknaamregistraties bij de Amerikaanse USPTO mogen geloven, is Samsung van plan haar Galaxy Core lijn drastisch uit te breiden: daar duiken namelijk de nieuwe namen Galaxy Core Prima, Galaxy Core Ultra en Galaxy Core Max op. Tevens komt er mogelijk een Galaxy Ace Style aan.

samsung-galaxy-core-prima-ultra-max-ace-style-uspto Samsung Galaxy Core Prima, Ultra, Max en Galaxy Ace Style in aantocht?

Tot nu toe kennen we alleen de Galaxy Core, de Core Advance, en de Galaxy Core Plus, maar kennelijk moet de Core een nóg uitgebreidere serie toestellen worden. Een andere mogelijkheid is natuurlijk, dat het om min of meer dezelfde Core variant gaat, die voor verschillende (Amerikaanse) providers van verschillende namen wordt voorzien. Nieuwe is ook de Galaxy Ace Style. De Galaxy Ace is natuurlijk nú al een complete toestellijn, met daarin de Ace, de Ace Plus, de Ace 2, en de Galaxy Ace 3.

Al deze nieuwe toestelnamen werden op 7 februari geregistreerd – of in ieder geval werd een registratieverzoek ingediend.

Ze zijn op de website van de USPTO te vinden, en wel HIER, HIER, HIER en HIER.

Galaxy deal tips

Praat mee