En daar is de Samsung Galaxy Ace Style

Begin februari hadden wij hier op GalaxyClub de komst ervan al voorspeld, en nu is de eerste nieuwe Ace geland: de Samsung Galaxy Ace Style. Het is de eerste hoge low end – of lagere midrange – smartphone van Samsung dit jaar.

samsung-galaxy-ace-style-1 En daar is de Samsung Galaxy Ace Style

Vrij onverwacht onthulde Samsung de Galaxy Ace Style vandaag in Duitsland. Het toestel heeft een vier inch LCD scherm, met een resolutie van 800 bij 480 pixels, en een dualcore processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz. Aan de achterzijde bevindt zich een vijf megapixel camera. Intern is er, naast een microSD slot, vier gigabyte opslagruimte aanwezig. Tot zover de minder interessante specificaties.

samsung-galaxy-ace-style-2 En daar is de Samsung Galaxy Ace Style

Veel leuker aan de Ace Style, is het feit dat het toesel direct gelanceerd wordt met Android 4.4 KitKat aan boord, en een TouchWiz interface die we tot nu toe alleen kennen van de Galaxy S5. Hiermee is het toestel in ieder geval qua bediening en mogelijkheden helemaal bij de tijd.

samsung-galaxy-ace-style-3 En daar is de Samsung Galaxy Ace Style

De Galaxy Ace Style zal een adviesprijs tussen de 200 en 300 euro meekrijgen – een exacte prijs komen we vermoedelijk binnenkort te weten, evenals een releasedatum.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee