Samsung Galaxy S5 voor het hele gezin: ook een baby monitor

Dat de Samsung Galaxy S5 beschikt over een speciale Kids Mode wisten we al even. Maar als jouw kinderen nog te klein zijn om daar iets mee te kunnen, is deze feature misschien wel interessant: een babymonitor.

samsung-galaxy-s5-baby-monitor Samsung Galaxy S5 voor het hele gezin: ook een baby monitor

Om de babymonitor, of zoals Samsung ‘m droogjes noemt: Baby crying detector, te kunnen gebruiken moet je naast een Galaxy S5 ook een Gear smartwatch hebben, om de huil-notificaties weer te kunnen geven.

Verder is het simpel: leg je Galaxy S5 naast het kinderbedje, koppel ‘m aan je Gear horloge en schakel de crying detector feature in. Zodra het toestel dan geluid detecteert, wordt een melding weergegeven op je Gear. Simpel, en nuttig.

Natuurlijk raadt Samsung aan tniet eveel op deze feature te vertrouwen: de Galaxy S5 is geen babysitter. Ook het verschonen van vieze luiers kan het toestel op dit moment niet, en een softwareupdate zal hier geen verandering in brengen. Maar het is wel één van de vele kleine handige foefjes die in de S5 verstopt zitten.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee